Διδασκαλία Ελληνικής στην Ουκρανία

Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία αναζητά 1 Έλληνα για συμμετοχή στο πρόγραμμα "Διδασκαλία Ελληνικής στην Ουκρανία", τετράμηνης διάρκειας (02/2015-05/2015) .

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Εκκλησιαστική Ακαδημία του Lutsk (στα βορειοδυτικά σύνορα με Πολωνία) και καλύπτει το 100% των εξόδων διαμονής, διατροφής και μετακίνησης ενώ παράλληλα ο συμμετέχοντας θα λαμβάνει το μέσο ουκρανικό μισθό για τις υπηρεσίες του. Επιπλέον, προβλέπεται η δωρεάν εκμάθηση της ουκρανικής γλώσσας από φυσικό ομιλητή αυτής. 

Στόχος του προγράμματος είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών καθώς και η από κοινού δημιουργία επιπλέον προγραμμάτων ανταλλαγής μεταξύ των συνεργαζόμενων φορέων. 
Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ αποστείλετε σύντομο βιογραφικό σημείωμα στο info@babilonia.gr με θέμα "Διδασκαλία Ελληνικής στην Ουκρανία". 
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων : 06/02/2015 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.