Διδασκαλία τουρκικής στην Ολλανδία

Το πανεπιστήμιο του Leiden, το παλαιότερο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Ολλανδίας (1575) με σημαντικότατη ερευνητική δραστηριότητα και διακρίσεις, προκηρύσσει θέση καθηγητή της τουρκικής γλώσσας.

Η προκήρυξη αφορά την περίοδο Αυγούστου 2015-Ιουλίου 2017 με δυνατότητα παράτασης στα τέσσερα χρόνια και πιθανότητα μόνιμης συνεργασίας ενώ οι απολαβές ανέρχονται στα 3.259-4.462 ευρώ. Τα καθήκοντα του/της διδάσκοντα/σκουσας μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν τη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (38 ώρες/βδομάδα) καθώς και τη συμμετοχή στην ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών.

Απαραίτητα προσόντα :
- άριστη γνώση τουρκικής γλώσσας (επιθυμητό πτυχίο στη διδασκαλία της γλώσσας ή ισοδύναμων σπουδών)
- άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας

Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 02/02/2015

Για περισσότερες πληροφορίες και ανάγνωση της πρωτότυπης ανακοίνωσης μεταβείτε στο σύνδεσμο
https://www.academictransfer.com/employer/LEI/vacancy/25957/lang/en/

Για την κατάθεση της αίτησης μεταβείτε στο σύνδεσμο
https://www.academictransfer.com/employer/LEI/vacancy/25957/apply/

*Επιπλέον μπορεί να μπει το λινκ της σχολής ανθρωπιστικών επιστημών (hum.leidenuniv.nl) και πιο συγκεκριμένα το Institute for Area Studies (LIAS).
Επίσης, διδασκαλία στο τμήμα Διεθνών Σπουδών, Σπουδών Μέσης Ανατολής κ.α.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.