ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ομάδες δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ξεκινούν φέτος στη Βαβυλωνία.

Μέσα από οργανωμένες δραστηριότητες θα διασκεδάσουμε, θα απασχοληθούμε δημιουργικά, θα παίξουμε και θα ευαισθητοποιηθούμε γύρω από θέματα όπως η διαφορετικότητα, η πολυπολιτισμικότητα, αλλά και η αυτοεκτίμηση, η έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων, η επίλυση συγκρούσεων.

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης αξιοποιεί τη χρήση αφηγηματικών, βιωματικών και εικαστικών μεθόδων με τη χρήση μέσων όπως τέμπερες, παστέλ, πηλός, άμμος, νερό, κουκλοθέατρο και διάφορα παιχνίδια. Διαμορφώνεται από τις δυο συντονίστριες, Υπατία Βρεττού, ΜSc, Ψυχολόγο και  Έλενα Σερμπέζη, ΜSc, Ψυχολόγο-Δασκάλα Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Οι ομάδες απευθύνονται σε παιδιά 4-12 ετών, οι συναντήσεις γίνονται 1 φορές την εβδομάδα και είναι δίωρες.

Μέρες και ώρες: Σάββατο 13:00-14:45

Κόστος συμμετοχής: 150 ευρώ (32 διδακτικές ώρες σε 16 εβδομάδες ).Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 75 ευρώ.

Εισηγήτρια : Υπατία Βρετού

Η Υπατία Βρεττού είναι απόφοιτος του τμήματος  Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. , μετεκπαιδεύθηκε στη Γαλλία στο Πανεπιστήμιο Lyon II όπου απέκτησε τον τίτλο της Κλινικής Ψυχολόγου του Κοινωνικού  Δεσμού, ειδικεύθηκε στην ψυχοκοινωνική παρέμβαση και ασχολήθηκε με την παιγνιοθεραπεία. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε διάφορα επαγγελματικά πλαίσια, στην ειδική αγωγή, στην στήριξη των ευπαθών ομάδων, στην επαγγελματική συμβουλευτική κ.α. Από το 2011 έως το 2013 εργάστηκε για τα "Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης" ως ψυχολόγος σε σχολεία και ως επιστημονική συνεργάτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο πεδίο της πρόληψης και της συμβουλευτικής σε γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών. Συνεργάζεται με φορείς στα πλαίσια της επιμόρφωσης ενηλίκων σε θέματα ψυχολογίας και παιδοψυχολογίας.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.