ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει δωρεάν εργαστήριο Διαλογισμού για αρχάριους στη Θεσσαλονίκη.

Το Mindfulness είναι ένα τύπος διαλογισμού που βασίζεται στο να είσαι προσεκτικός, στο να έχεις αυξημένη συνειδητοποίηση και αποδοχή της ζωής σε κάθε στιγμή. Με αυτό το μάθημα οι συμμετέχοντες θα διευρύνουν τη συνειδητή τους συνείδηση και θα επικεντρωθούν στην εμπειρία του διαλογισμού.Μπορείτε να επωφεληθείτε από διάφορα θέματα που θα καλύπτονται από αυτό το μάθημα όπως: ανακούφιση από το άγχος, ενίσχυση των αισθήσεων και των συναισθημάτων σας, βελτίωση των σχέσεων με ανθρώπους που έχουν σημασία για σας. Οι ασκήσεις θα γίνονται τόσο σε ομάδες όσο και ξεχωριστά. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν υλικό για να παρακολουθούν την πρόοδό τους, καθώς και τα πιστοποιητικά στο τέλος του μαθήματος.

Το εργαστήριο θα είναι στα αγγλικά.

Το σεμινάριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη και τους φίλους της Βαβυλωνίας, τους ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και τους πρόσφυγες. Για όλα τα μη μέλη της Βαβυλωνίας το κόστος εγγραφής είναι 25€.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Ώρες:

ΠΕΜΠΤΗ 20:00-21:00

Διάρκεια: 10 συναντήσεις 

Ο εισηγητής: Saša Mamula

Ο Σάσα αποφοίτησε από το τμήμα Mindfulness Matters με την μέθοδο της Eline Snel. Τα τελευταία 3 χρόνια καθοδηγεί μαθήματα διαλογισμού και χρησιμοποιεί τα προτερήματα του στην καθημερινότητα. Θέλει να μοιραστεί μαζί σας τις πιο γνωστές μορφές διαλογισμού.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail: info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.