ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ-ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ & ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει δωρεάν εργαστήριο διαπροσωπικών σχέσεων-αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης στη Θεσσαλονίκη.

Ένα διαδραστικό εργαστήριο που χρησιμοποιεί μη τυπικές μεθόδους, όπου οι συμμετέχοντες θα εισαχθούν σε βασικές γνώσεις σχετικά με το τι είναι διαπροσωπικές σχέσεις. Τα κυριότερα θέματα που θα συζητηθούν είναι "αυτοαντίληψη και αυτοεκτίμηση", "προσωπικότητα", "συναισθήματα" και "αντίληψη". Μέχρι το τέλος αυτών των σεμιναρίων θα είστε σε θέση να γνωρίζετε πώς να εργαστείτε με τον εαυτό σας με τον πιο θετικό και ισορροπημένο τρόπο, θα μάθετε περισσότερα για τη δική σας προσωπικότητα, θα έχετε καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων σας, θα μπορείτε να αναγνωρίζετε διαφορετικούς τύπους νοημοσύνης και αντίληψης.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι παρούσες στην καθημερινότητα μας, στο εργασιακό μας περιβάλλον και στην διαδικασία κοινωνικοποίησής  μας. Από επαγγελματική πλευρά, οι διαπροσωπικές δεξιότητες (όπως η δυνατότητα επικοινωνίας) παίζουν σημαντικό ρόλο επειδή μπορούν να βοηθήσουν τους εργαζομένους να αναπτύξουν και να προωθήσουν ισχυρές εργασιακές σχέσεις μεταξύ τους, να συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας της ομάδας και της οργάνωσης και δημιουργούν ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, αυτό το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους εργάζονται σε εταιρείες ή ασχολούνται με πληθώρα προσωπικοτήτων και ανθρώπων στις δουλειές τους, Στόχος στο τέλος των σεμιναρίων είναι να έχουν καλύτερη αυτοπεποίθηση και να μπορούν να την προβάλλουν στους άλλους.

Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι τα αγγλικά. 

Το σεμινάριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη και τους φίλους της Βαβυλωνίας, τους ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και τους πρόσφυγες. Για όλα τα μη μέλη της Βαβυλωνίας το κόστος εγγραφής είναι 25€.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Ώρες:

ΤΡΙΤΗ 21:00-22:00

Διάρκεια: 10 συναντήσεις 

Η εισηγήτρια: Teresa Magina

Η Τερεσα Μαγινα γεννήθηκε στην όμορφη πόλη του Πόρτο, στην Πορτογαλία. Αποφοίτησε από το τμήμα Τουριστικής Διοίκησης στο Πολυτεχνείο του Πόρτο και ταξιδεύει εδώ και ένα χρόνο. Ξεκίνησε με ένα Erasmus+ πρόγραμμα στις σπουδές τις από το Zagreb, Κροατία  ως το Βερολίνο και τώρα συμμετέχει σε ένα  Erasmus+ πρόγραμμα για εθελοντισμό στο πολιτιστικό κέντρο Βαβυλωνία.  Ενώ παρακολουθούσε το τμήμα Τουριστικής Διοίκησης,  συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια  σχετικά με “διαπροσωπικές σχέσεις” στους επαγγελματικούς χώρους. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και για το πώς να βελτιώσετε τις σχέσεις σας στο εργασιακό περιβάλλον, αυτή είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε! 

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.