Δωρεάν Σεμινάριο Life coaching στη Θεσσαλονίκη

Ελάτε για μια πρώτη γνωριμία με το Life Coaching  και απαντήσεων σχετικά με το τι είναι το Life Coaching. Τι κάνει ένας coach και για ποιο λόγο θα πηγαίνατε σ’ αυτόν;

 Στο εισαγωγικό αυτό σεμινάριο θα μιλήσουμε για τις ανάγκες μας , θα μάθουμε κάποια πράγματα για τους στόχους και πως να τους κατακτήσουμε. Θα θέσουμε τις βάσεις  για να μπορέσει κάποιος φεύγοντας από το σεμινάριο να αναγνωρίζει ευκολότερα το τι του δίνει ικανοποίηση στη ζωή και πώς μπορεί να τα κυνηγήσει ευκολότερα.

Μαζί θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον- να αναγνωρίσουμε ή ακόμα και, να χτίσουμε μαζί το όραμα μας για το μέλλον. Να δούμε που θέλουμε να φτάσουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να μπούμε σε μια τροχιά που θα μας οδηγήσει με  μεγαλύτερη ασφάλεια σε αυτό το στόχο.

Όλα αυτά θα γίνουν με τη χρήση διάφορων «εργαλείων» οραματισμού, στοχοθέτησης και ασκήσεων Life Coaching. Φέρτε μαζί σας ότι απορία θέλετε. Το σεμινάριο άλλωστε, δεν προϋποθέτει καμία προηγούμενη εμπειρία και γνώση πάνω στο θέμα. Γι αυτό και είναι ανοιχτό σε όποιον θέλει να κάνει μια πρώτη επαφή και όσους θα ήθελαν να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους και δεν είναι ακόμα σίγουροι για το πώς.

Στο τέλος θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

πότε:Τετάρτη 03/06/2015 στις 19.00 η ώρα

Δηλώστε συμμετοχή τηλ. 2310220263 (email antinoumaria@gmail.com)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.