ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει δωρεάν σεμινάριο λογοτεχνίας γυναικών στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό το σεμινάριο έχει σαν σκοπό να κάνει ορατό τον ρόλο των γυναικών στην ιστορία της λογοτεχνίας και να χρησιμοποιεί το λόγο σαν μέσο ενδυνάμωσης.  Θα γίνει μια επιλογή από μια σειρά έργων που έχουν γραφτεί από γυναίκες, επιλεγμένα από τους συμμετέχοντες/ουσες, και μέσω της ανάγνωσης μικρών αποσπασμάτων, θα μοιραστούμε τα συναισθήματα που μας προκαλούν, τις διαφορετικές απόψεις του κόσμου και τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους σκέφτονται και νιώθουν οι γυναίκες. Έτσι, μεταξύ όλων, θα μάθουμε περισσότερα όχι μόνο για τις ζωές και τα έργα των γυναικών συγγραφέων, άλλα και για τις δικές μας ζωές. 

Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι τα ελληνικά και τα αγγλικά. 

Το σεμινάριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη και τους φίλους της Βαβυλωνίας, τους ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και τους πρόσφυγες. Για όλα τα μη μέλη της Βαβυλωνίας το κόστος εγγραφής είναι 25€.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Ώρες:

ΤΕΤΑΡΤΗ 19:00-20:00

Διάρκεια: 10 συναντήσεις 

Η εισηγήτρια: Teresa Lopez

Η Τερέσα είναι από την Ισπανία και είναι πτυχιούχος κλασικής φιλολογίας και φοιτήτρια ισπανικής γλώσσας και λογοτεχνίας. 

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.