ΔΩΡΕΑΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει δωρεάν εργαστήριο προφορικού λόγου Ισπανικής γλώσσας στη Θεσσαλονίκη.

Τα ισπανικά είναι η δεύτερη παγκοσμίως ομιλούμενη γλώσσα και είναι η επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες. Λόγω της γεωγραφικής της έκτασης, τα ισπανικά αποτελούν μία ποικίλη και πλούσια γλώσσα.

Σε αυτό το σεμινάριο θα εξασκήσετε τις προφορικές σας δεξιότητες στην Ισπανική γλώσσα και θα μάθετε τα βασικά της Ισπανικής κουλτούρας. Με γνώμονα τις μη τυπικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι κύριοι στόχοι αυτού του σεμιναρίου είναι να αποκτήσετε την λεκτική ευχέρεια στο να χρησιμοποιείτε τα ισπανικά σε διάφορες κοινωνικές καταστάσεις, όπως νέες γνωριμίες, μεταφορά, εργασία ή να δίνετε οδηγίες. Παράλληλα θα αποκτήσετε γνώσεις γύρω από τον ισπανικό πολιτισμό μέσω παραδόσεων και της ισπανικής κουζίνας. 

Μετά από 10 μαθήματα, θα είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε στις ισπανόφωνες χώρες και να επικοινωνήσετε με τους ντόπιους!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Α1.

Το σεμινάριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη και τους φίλους της Βαβυλωνίας, τους ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και τους πρόσφυγες. Για όλα τα μη μέλη της Βαβυλωνίας το κόστος εγγραφής είναι 25€.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Ώρες:

ΤΡΙΤΗ 19:00-20:30

Διάρκεια: 10 συναντήσεις 

Η εισηγήτρια: Teresa Magina

Η Τερεσα Μαγινα γεννήθηκε στην όμορφη πόλη του Πόρτο, στην Πορτογαλία. Αποφοίτησε από το τμήμα Τουριστικής Διοίκησης στο Πολυτεχνείο του Πόρτο και ταξιδεύει εδώ και ένα χρόνο. Ξεκίνησε με ένα Erasmus+ πρόγραμμα στις σπουδές τις από το Zagreb, Κροατία  ως το Βερολίνο και τώρα συμμετέχει σε ένα  Erasmus+ πρόγραμμα για εθελοντισμό στο πολιτιστικό κέντρο Βαβυλωνία. 

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail: info@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.