ΔΩΡΕΑΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει δωρεάν εργαστήριο προφορικού λόγου Ιταλικής γλώσσας στη Θεσσαλονίκη.

Pizza, mafia, mandolino?

Σε αυτό το σεμινάριο θα εξασκήσετε τις προφορικές σας δεξιότητες στην Ιταλική γλώσσα και θα μάθετε τα βασικά της Ιταλικής κουλτούρας μέσω διαδικασιών μη τυπικής μάθησης. Στο τέλος των μαθημάτων, θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε μια πληθώρα κοινωνικών περιστάσεων, όπως να συστηθείτε, να περιγράψετε ανθρώπους, να μιλήσετε για την καθημερινότητα να ταξιδέψετε στην Ιταλία και θα αποκτησετε τις προφορικές και γραμματικές γνώσεις για να επικοινωνείτε για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Το σεμινάριο θα αναδείξει τον ιταλικό πολιτισμό, συμπεριλαμβανομένων των γαστρονομικών συνηθειών, κοινωνικών εκδηλώσεων όπως γάμοι και εντατικών εργαστηρίων σχετικά με τις ιταλική χειρονομία. Δέκα μαθήματα για να ξυπνήσετε τον Ιταλό μέσα σας!  

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Α1.

Το σεμινάριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη και τους φίλους της Βαβυλωνίας, τους ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και τους πρόσφυγες. Για όλα τα μη μέλη της Βαβυλωνίας το κόστος εγγραφής είναι 25€.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Ώρες:

ΤΡΙΤΗ 17:30-19:00

Διάρκεια: 10 συναντήσεις 

Η εισηγήτρια: Felicia Pontello
Η Felicia είναι Ιταλίδα που μεγάλωσε σε μια πολυπληθή οικογένεια με πολλά μακαρόνια, καφέ και τιραμισού! Νοσταλγεί την πατρίδα και το φαγητό της χώρας της κάθε φορα που βρίσκεται στο εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε Erasmus plus προγράμματα για να αποκτήσει γνώση και να βελτιώσει τις δεξιότητες της σε διαδικασίες μη τυπικής μάθησης. Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής της εμπειρίας στο Μπαγκλαντές και στην Τουρκία, δίδαξε Αγγλικά σε μειονεκτούντα παιδιά και νέους. Είναι έτοιμη να μεταλαμπαδεύσει τη διδακτική της εμπειρία εμπειρία απο την Ιταλική κουλτούρα όπου και αν παέι.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.