Έκθεση Φωτογραφίας "Lost Dolls"

Με πρωταγωνιστή και κεντρικό θέμα  την πλαστικοποίηση  και την επιρροή που έχει στον άνθρωπο , μεταφορικά και κυριολεκτικά , παρουσιάζεται στις 13 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία ,η έκθεση φωτογραφιών με τίτλο Lost Dolls.

ένας κόσμος …. απόκοσμος

Εικόνες με φόντο μελαγχολικά τοπία και μοντέλα ντυμένα με πλαστικά φορέματα , οι δημιουργοί Γιώργος Μπαντής και Πέννη Πασχαλίδου, θέλουν να δείξουν  κομμάτια μιας πραγματικότητας στην οποία χωρίς να το συνειδητοποιούμε ζούμε .  Οι άνθρωποι είναι πλέον σαν (κούκλες)  . Χαμένοι σε έναν κόσμο ανίκανο να τους προσφέρει τα αναγκαία εφόδια , ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή .  Το πλαστικό και οι βιομηχανίες έχουν κυριαρχήσει στον πλανήτη  με αποτέλεσμα να βιώνουμε μια διαδικασία συνεχούς και ασταμάτητου καταναλωτισμού. Τα σκουπίδια είναι παντού γύρω μας και είμαστε ένα βήμα πριν πνίγουμε μέσα σε αυτά .

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: 13/05/2016 στις 20.30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30/05/2015-15/05/2016

ΠΟΥ: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.