ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα μαθήματα Ελληνικών για αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη.
 
Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου για το Α1-ΕΝΤΑΤΙΚΟ είναι 40 ευρώ τον μήνα και το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου είναι 80 διδακτικές ώρες.
 
Το συνολικό κόστος τον άλλων τμημάτων είναι 20 ευρώ τον μήνα.Το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου είναι 40 διδακτικές ώρες και η συνολική διάρκεια είναι 4 μήνες.
 
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου διοργανώνονται, ως αναπόσπαστο κομμάτι της εκμάθησης της γλώσσας, παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις γύρω από τον πολιτισμό της χώρας.
 
Η Ελληνική ανήκει στην Ινδοευρωπαϊκή οικογένεια των γλωσσών. Ανήκει σε έναν ανεξάρτητο κλάδο της Ινδοευρωπαϊκής, καθώς επίσης αποτελεί μέρος του βαλκανικού γλωσσικού δεσμού. Η ελληνική είναι η επίσημη γλώσσα της Ελλάδος και της Κύπρου και μία από τις 23 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
 
Από τον 8ο αιώνα π.Χ, το σύστημα γραφής που χρησιμοποιείται για τη γραφή της ελληνικής γλώσσας είναι το ελληνικό αλφάβητο. Προέρχεται από το φοινικικό αλφάβητο, το οποίο με τη σειρά του επηρέασε σε μεγάλο βαθμό άλλα συστήματα γραφής της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, όπως επίσης και της λατινικής και κυριλλικής γραφής. Επιπλέον χρησιμοποιείται ως πηγή τεχνικών συμβόλων για χρήση σε διάφορες επιστήμες.
 
Στην αρχαιότητα, η ελληνική υπήρξε η πιο διαδεδομένη γλώσσα στη Μεσόγειο και στην Νότια Ευρώπη κυρίως λόγω των αποικιών που είχαν ιδρυθεί από τους Έλληνες στις ακτές της Μεσογείου. Σήμερα αποτελεί τη μητρική γλώσσα περίπου 12 εκατομμυρίων ανθρώπων, κυρίως στην Ελλάδα και την Κύπρο.
 

Ώρες μαθημάτων :

A1: ΤΡΙΤΗ 15.00-17.15 & ΠΕΜΠΤΗ 15.00-17.15 (ΕΝΤΑΤΙΚΟ)

Διάρκεια: 4 μήνες, 80 διδακτικές ώρες

Κόστος: 160 €

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

A1: ΠΕΜΠΤΗ 20.15-22.30

A2: ΠΕΜΠΤΗ 18.00 - 20.15

B1: ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00-20:15

B2: ΤΕΤΑΡΤΗ 15:30-17:45

Διάρκεια: 4 μήνες, 40 διδακτικές ώρες

Κόστος: 80 €

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.