ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL- BELLY DANCE στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν εγγραφές για μαθήματα Oriental dance στη Θεσσαλονίκη στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία.Το κόστος του σεμιναρίου είναι 25 ευρώ τον μήνα.

Oriental  dance

Η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων.
Είναι ο αρχαιότερος χορός για τη θηλυκή υπόσταση και τη γυναικεία ιδιοσυγκρασία.
Θεωρείτε εξάσκηση ευγονίας και θηλυκότητας όπου το χόρευαν μεταξύ τους οι γυναίκες τις βραδιές της πανσελήνου κάνοντας τελετουργικά και αφιερώματα στις θεές.
Αν και η προέλευση του θεωρείτε η Μέση Ανατολή, ο χορός της κοιλιάς δεν έχει τον χαρακτήρα παραδοσιακού χορού, αλλά έχει εξαπλωθεί παντού στον κόσμο γιατί είναι στη φύση της γυναίκας να θέλει να ανακαλύψει τη θηλυκότητα , το σώμα και το χαρακτήρα της.
Είναι γοητευτικός να τον βλέπεις γιατί έχει μία σεμνή πρόκληση και ομορφιά.  
 
ΔασκάλαΑθανασία Διαλεχτού
 
Η Αθανασία Διαλεχτού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. 
Από μικρή ηλικία είχε αγάπη για την Ανατολίτικη μουσική και την κουλτούρα της.
Έτσι ξεκίνησε τα πρώτα τα της βήματα στο Oriental Dance to 2007 όπου και ολοκλήρωσε λίγο αργότερα το επαγγελματικό τμήμα ανατολίτικου χορού (2010) 
( Raks Sharki,Baladi, Saidi, veil, Isis wings, Drum solo κ.α.) με μια από τις πιο γνωστές στον χώρο του oriental την επί χρόνια δασκάλα της Lia Verra!!
Μαζί της επίσης παρακολούθησε και σεμινάρια επαγγελματικού επιπέδου. 
Το 2016 συμμετείχε σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης το LDB (International dance festival of Oriental Culture & Arts) όπου και παρακολούθησε κύκλους σεμιναρίων με έναν από τους πιο  κορυφαίους καθηγητές  του Ανατολίτικου χορού τον Prof. Dr. Hassan Khalil (Cairo-Egypt) President of I.S.O.C Academy, την ΑΖΙΖΑ (U.S.A.) .
Επίσης έχει κάνει και σεμινάρια στην Γερμανία με την Djamila Kotsch κ.α. Σήμερα ασχολείται με την διδασκαλία σε διάφορα σχολεία και συλλόγους, σχολές, έτσι ώστε να μπορέσουν όλες οι γυναίκες να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το σώμα τους μέσα από τους Ανατολίτικους ρυθμούς  και την μαγεία του Oriental Dance!

Ώρες μαθημάτων :

1.Τμήμα αρχαρίων ΠΕΜΠΤΗ 20.30-22.00

Διάρκεια: 3 μήνες, 24 διδακτικές ώρες

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.