ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν εγγραφές για μαθήματα σύγχρονου χορού στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Μέσα από απλές ασκήσεις και κινητικούς συνδυασμούς οι μαθητές θα έρθουν σε επαφή με τις βασικές αρχές του σύγχρονου χορού, ενδυναμώνοντας το σώμα τους και αναπτύσσοντας τη συνείδηση του τρόπου που αυτό λειτουργεί και κινείται.
Το μάθημα σύγχρονου χορού εστιάζει  στη σύνθεση και τον αυτοσχεδιασμό. Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα ανακαλύψουμε μέσα από κινητικούς συνδυασμούς και ασκήσεις σε όλα τα επίπεδα, τις δυνατότητες του σώματός μας, τα όριά μας και πως μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Θα ερευνήσουμε την επικοινωνία του σώματός μας με άλλα σώματα, θα εκτονωθούμε, θα δυναμώσουμε αλλά και θα χαλαρώσουμε. Χρησιμοποιώντας τις κινητικές ιδέες του πρώτου μέρους, θα μπορέσει ο καθένας να εξερευνήσει την προσωπική του κίνηση  μέσα από τον αυτοσχεδιασμό ο οποίος είναι και ο στόχος του δεύτερου μέρους. Το μάθημα απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν μια οικειότητα με το σώμα τους  και τις δυνατότητές του.

Τα τμήματα έχουν ως εξής :

1.    ΣΑΒΒΑΤΟ  11.00 – 13.00 

Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 80 ευρω.Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 40 ευρώ.
Η διάρκεια θα είναι τετράμηνη. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά μήνα είναι 8 ώρες και το σύνολο των ωρών του τετράμηνου είναι 32 ώρες.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (11:00-16:00)

Εmail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.