Μαθήματα υποκριτικής και θεάτρου στη Θεσσαλονίκη

Ξεκινά κύκλος μαθημάτων θεάτρου για ενήλικες στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία.

Στόχος του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την τέχνη του θεάτρου, τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά. Ακόμη,  μέσα από βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια, να αναπτύξουν τα εκφραστικά τους μέσα, να εξοικειωθούν με τη σκηνική έκθεση, αλλά και να καλλιεργήσουν την ομαδικότητα και τη συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 80 ευρω.Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 40 ευρώ.
Η διάρκεια θα είναι τετράμηνη. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά μήνα είναι 8 ώρες και το σύνολο των ωρών του τετράμηνου είναι 32 ώρες.

Ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί με ένα ανοιχτό μάθημα-παρουσίαση της δουλειάς της ομάδας!  

Ο δεύτερος τετράμηνος κύκλος θα ολοκληρωθεί με μια παράσταση! Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σεμιναρίων ,θα ακολουθήσει 2ος κύκλος.

Τα τμήματα έχουν ως εξής :

1. ΑΡΧΑΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 18.00 – 20.00 

Αναλυτικά οι ενότητες του εργαστηρίου είναι:

-Γνωριμία με την τέχνη του θεάτρου
-Υποκριτική
-Αυτοσχεδιασμός
-Ασκήσεις συγκέντρωσης και χαλάρωσης
-Θεατρικό παιχνίδι
-Κινησιολογία – Ασκήσεις για τον έλεγχο του σώματος και των εκφραστικών μέσων
-Δραστηριότητες για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης, την ανάπτυξη και το δέσιμο της ομάδας
-Ασκήσεις ύφους
-Γνωριμία με κλασικούς θεατρικούς συγγραφείς
-Επαφή στην πράξη με ένα θεατρικό κείμενο

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όσους και όσες επιθυμούν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, την εκφραστικότητά τους και φυσικά να περάσουν καλά! Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες, μόνο όρεξη και καλή διάθεση.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.