ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα Εβραϊκής γλώσσας για αρχάριους δια ζώσης και εξ αποστάσεως στα Πολυγλωσσικά και Πολυπολιτισμικά Εργαστήρια Γλωσσών της ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 4 μήνες με μία δίωρη συνάντηση κάθε εβδομάδα. Τα τμήματα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 140 ευρώ. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 70 ευρώ.

Αδράξτε την ευκαιρία να μάθετε μία από τις αρχαιότερες γλώσσες η οποία επαναχρησιμοποιήθηκε έπειτα από 2000 χρόνια αδράνειας.

Τα εβραϊκά είναι η κύρια γλώσσα του Ισραήλ όπως και πολλών εβραϊκών κοινοτήτων ανά τον κόσμο. Είναι μια γλώσσα που κρύβει τα μυστικά της δημιουργίας από τις απαρχές του πολιτισμού μέσω της Βίβλου και των προφητών και φτάνει στο σήμερα.

Στα μαθήματα θα διδαχθείτε το εβραϊκό αλφάβητο, την προφορά, λέξεις και κοινές φράσεις, θα μάθετε να διαβάζετε, να γράφετε και να μιλάτε από αρχάριο επίπεδο μέχρι και πιο προχωρημένο.

Η γλώσσα διδασκαλίας του σεμιναρίου θα είναι η Αγγλική και φυσικά η Εβραϊκή.

Lehitra’ot! Τα λέμε!

Στα εξ αποστάσεως σεμινάρια θα παρέχεται δωρεάν σύγχρονο διδακτικό υλικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξ αποστάσεως μαθημάτων.

Στα εξ αποστάσεως σεμινάρια οι συμμετέχοντες θα συνδέονται με τον κατάλληλο εξοπλισμό στην εικονική αίθουσα και θα έχουν οπτικοακουστική επαφή με τον καθηγητή καθώς και τον απαραίτητο χρόνο για ερωτήσεις και απαντήσεις.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός συμμετοχής στα σεμινάρια είναι:

-Ηλεκτρονικός υπολογιστής (με web camera) ή tablet ή smartphone και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι και ταυτόχρονα κατανόηση και υιοθέτηση του αντίστοιχου πολιτισμού.

Η γλώσσα δεν είναι μόνο ένα εργαλείο συνεννόησης ή ένα μέσο επικοινωνίας, είναι και ο φορέας και ο εκφραστής ιδεών, αξιών και αντιλήψεων. Για αυτό το σκοπό κατά την διάρκεια του σεμιναρίου διοργανώνονται, ως αναπόσπαστο κομμάτι της εκμάθησης της γλώσσας, παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες γύρω από τον πολιτισμό της χώρας.

Σας περιμένουμε στα Πολυγλωσσικά και Πολυπολιτισμικά Εργαστήρια Γλωσσών της ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ!

Ώρες μαθημάτων:

1ο τμήμα Α1 ΤΡΙΤΗ 18:00-20:15 (ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)

2ο τμήμα Α1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00-20:15 (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ)

Διάρκεια: 4 μήνες

Κόστος:  140 € (σε δύο δόσεις των 70€)

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Η εισηγήτρια: Malka Finkelstein

Η Malka Finkelstein γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια από τις αρχαιότερες πόλεις του Ισραήλ και κέντρο της Καμπάλα, το Σαφέντ. Η αγάπη της για την γλώσσα χτίστηκε από τις πολλές γενεές συγγραφέων και λόγιων στην οικογένειά της. Το τελευταίο διάστημα ζει στην πόλη των προγόνων της, την Θεσσαλονίκη, και ασχολείται με την μουσική ως DJ και στιχουργός ενώ παράλληλα εργάζεται.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία για να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.