ORIENTAL- BELLY DANCE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Babylon Dance Studio του Πολιτιστικού Κέντρου Βαβυλωνίας σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για μαθήματα Oriental dance στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν.

Τα τμήματα είναι ανοιχτά για όλους και πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα με διάρκεια 60 λεπτών. 

Όλα τα τμήματα είναι ανοιχτά και στο αντρικό κοινό.

Oriental dance

Η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων. Είναι ο αρχαιότερος χορός για τη θηλυκή υπόσταση και τη γυναικεία ιδιοσυγκρασία. Θεωρείται εξάσκηση ευγονίας και θηλυκότητας όπου το χόρευαν μεταξύ τους οι γυναίκες τις βραδιές της πανσελήνου κάνοντας τελετουργικά και αφιερώματα στις θεές. Αν και η προέλευση του θεωρείται η Μέση Ανατολή, ο χορός της κοιλιάς δεν έχει τον χαρακτήρα παραδοσιακού χορού, αλλά έχει εξαπλωθεί παντού στον κόσμο γιατί είναι στη φύση της γυναίκας να θέλει να ανακαλύψει τη θηλυκότητα , το σώμα και το χαρακτήρα της. Είναι γοητευτικός να τον βλέπεις γιατί έχει μία σεμνή πρόκληση και ομορφιά.

Δασκάλα: Αθανασία Διαλεχτού

Η Αθανασία Διαλεχτού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία είχε αγάπη για την Ανατολίτικη μουσική και την κουλτούρα της. Έτσι ξεκίνησε τα πρώτα τα της βήματα στο Oriental Dance τo 2007 όπου και ολοκλήρωσε το επαγγελματικό τμήμα ανατολίτικου χορού ( Raks Sharki,Baladi, Saidi, veil, Isis wings, Drum solo κ.α.) με μια από τις πιο καταξιωμένες στον χώρο του oriental δασκάλα της , Lia Verra!! Μαζί της παρακολούθησε σεμινάρια επαγγελματικού επιπέδου. Το 2008 παρακολούθησε στο εξωτερικό σεμινάρια με την Djamila Kotsch και άλλους καλλιτέχνες του ίδιου χώρου. Το 2016 συμμετείχε σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης το LDB (International dance festival of Oriental Culture & Arts) όπου και παρακολούθησε κύκλο σεμιναρίων με έναν από τους πιο κορυφαίους καθηγητές του Ανατολίτικου χορού στον κόσμο , Prof. Dr. Hassan Khalil (Cairo-Egypt) President of I.S.O.C Academy και ΑΖΙΖΑ (U.S.A.) Το 2018 παρακολούθησε σεμινάριο Live Accordeon Baladi από δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες: τον Haki Kilic και Stella Zahir όπου και πείρε την πιστοποίηση. Από το 2010 έχει εργαστεί ως δασκάλα ανατολίτικων χορών, σε διάφορα Σχολεία , Σχολές Πολιτιστικούς Συλλόγους κ.α. Το 2017-2018 διδάσκει χορό στο Πολιτιστικό κέντρο Βαβυλωνία, με σκοπό να μπορέσουν όλες οι γυναίκες να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το σώμα τους μέσα από τους Ανατολίτικους ρυθμούς και την μαγεία του Oriental Dance!

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας κατά του COVID-19. 

Ώρες μαθημάτων:

1- Τμήμα αρχαρίων & belly fitness: ΔΕΥΤΕΡΑ 18:00-19:00 

     Κόστος: 30 ευρώ/μήνα 

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία για να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:30-18:30)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:30-18:30)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.