ΡΩΣΙΚΑ για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν εγγραφές για το σεμινάριο ΡΩΣΙΚΩΝ για τον τουρισμό για αρχάριους στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Η αύξηση του ρωσικού τουριστικού ρεύματος στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός, καθώς χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότεροι Ρώσοι επιλέγουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Συνεπώς, η εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας καθίσταται πλέον απαραίτητο προσόν για τους επαγγελματίες και εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού (ξενοδοχοϋπαλλήλους, εστιάτορες, εργαζόμενους εμπορικών καταστημάτων, τουριστικών πρακτορείων και γραφείων ενοικιάσεως αυτοκινήτων κλπ).

Στόχος του μαθήματος είναι να δώσει στους εκπαιδευόμενους τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να χρησιμοποιούν τον προφορικό και τον γραπτό λόγο στα Ρωσικά για να ανακαλούν βασικές γνώσεις και πληροφορίες σχετικές με συγκεκριμένες επικοινωνιακές συνθήκες σε χώρους που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Στόχος κάθε επιμέρους ενότητας είναι η απόκτηση απαραίτητου λεξιλογίου και της άνεσης στην επικοινωνία πάνω στα θέματα που αφορούν τουρισμό και φιλοξενία, η εξοικείωση με την ρωσική τουριστική ορολογία, καθώς και η κάλυψη των βασικών στοιχείων της γραμματικής. Το σεμινάριο καλύπτει τις επικοινωνιακές ανάγκες όσων απασχολούνται στο τομέα του τουρισμού και δεν είχαν ποτέ έως τώρα επαφή με τη ρωσική γλώσσα.

Τα τμήματα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 100 ευρώ. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 50 ευρώ. Το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου είναι 40 διδακτικές ώρες οι οποίες καλύπτονται με 2 συναντήσεις την εβδομάδα στο χρονικό διάστημα των 2 μηνών.

Ώρες μαθημάτων :

1. 1ο τμήμα: ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 15:15 – 17:30

Διάρκεια: 2 μήνες, 40 διδακτικές ώρες

Κόστος: 100 €

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.