ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ Επίπεδο B1 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν εγγραφές για σεμινάρια ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ επίπεδο B1 στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ (ΠΚΒ).

Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους, με μηνιαία συνδρομή των  20 ευρω.

Η διάρκεια θα είναι τετράμηνη. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά μήνα είναι 10 ώρες και το σύνολο των ωρών του τετράμηνου είναι 40 ώρες.Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σεμιναρίων ,θα ακολουθήσουν και επόμενοι κύκλοι.

Τα τμήματα έχουν ως εξής :

1ο τμήμα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:30-20:30

Τα τμήματα θα προετοιμάζουν τους μαθητές για τις εξετάσεις. Τα σεμινάρια διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου σεμιναρίων,Μπορεί να κατανοήσει τα κύρια σημεία που του παρουσιάζονται με σαφήνεια και χωρίς αποκλίσεις από τον κοινό γλωσσικό τύπο και που
αφορούν θέματα που συναντώνται τακτικά στη δουλειά, στο σχολείο στον ελεύθερο χρόνο, κτλ. Μπορεί να χειριστεί καταστάσεις που είναι πιθανό να προκύψουν στη διάρκεια ενός ταξιδιού σε μια περιοχή
όπου ομιλείται η γλώσσα. Μπορεί να παραγάγει απλό κείμενο σχετικό με θέματα που γνωρίζει ή που τον αφορούν προσωπικά. Μπορεί να περιγράψει εμπειρίες και γεγονότα, όνειρα, ελπίδες και φιλοδοξίες και να δώσει συνοπτικά λόγους και εξηγήσεις για τις γνώμες και τα σχέδιά του.

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις που διεξάγονται από τους εξεταστικούς φορείς και στις εξετάσεις ΚΠΓΜ.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook:www.facebook.com/babylonia.babylon

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.