Σεμινάρια Ζωγραφικής-Γλυπτικής για αρχάριους στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα χειμερινά σεμινάρια Ζωγραφικής γλυπτικής  στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Οι εγγραφές θα γίνονται από σήμερα έως και 11 Νοεμβρίου. 
Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους με μηνιαία συνδρομή των 40 ευρώ. Με την εγγραφή προπληρώνεται ο ένας μήνας.
 Η διάρκεια θα είναι 3μηνη.  Οι ώρες του σεμιναρίου ανά μήνα είναι 12 διδακτικές, και το σύνολο των ωρών του 3μήνου είναι  36 ώρες.
Με την ολοκλήρωση του κύκλου σεμιναρίων, θα έχουν  διδαχθεί βασικές αρχές γραμμικού σχεδίου, σκίτσο, νεκρή φύση, προοπτικό σχέδιο, φυσικό και αστικό τοπίο,  ζωγραφική σε διάφορα υλικά, χρωματολογία, γλυπτική με διάφορα υλικά. 
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες βιώνοντας μια ψυχική και πνευματική πράξη,  θα μαθαίνουν υλικά και τεχνικές, ως στοιχεία για την προσωπική τους έκφραση,   και θα διδαχθούν πώς διαβάζουμε  ένα ζωγραφικό έργο ή μια γλυπτική κατασκευή, με αποκορύφωση μια ομαδική έκθεση στις αρχές Φεβρουαρίου, στους χώρους του Πολιτιστικού κέντρου,  με έργα που θα παραχθούν από τους ίδιους  τους συμμετέχοντες, κατά την διάρκεια του.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Το τμήμα έχει ως εξής :

Παρασκευή: 15.30-18.00

Σάββαττο:   13.00-15.30

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.