ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για σεμινάριο Αγγλικής Ορολογίας που αφορά τον τομέα της εστίασης και ειδικότερα τους επαγγελματίες σε χώρους εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες και bars).

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 70 ευρώ. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 35 ευρώ.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ένα επίπεδο βασικής γνώσης της Αγγλικής (τουλάχιστον Α2-Β1) για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν επιτυχώς το σεμινάριο, καθώς θα αφορά την ορολογία που χρειάζονται ως επαγγελματίες στους αντίστοιχους χώρους εστίασης (βασική επικοινωνία με τον πελάτη σε επίπεδο χαιρετισμού, λήψης παραγγελίας, εξυπηρέτησης σε ειδικές περιστάσεις και πληρωμής).

Το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου είναι 15 διδακτικές ώρες και η συνολική διάρκεια είναι 1,5 μήνας. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η κατοχή επιστημονικού εκπαιδευτικού υλικού. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Κέντρου.

Ώρες μαθημάτων:

ΠΕΜΠΤΗ: 18:00-20:15

Διάρκεια: 1.5 μήνας, 15 διδακτικές ώρες

Κόστος: 70€

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail: info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.