ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ, ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σεμινάριο φωνητικής και ορθοφωνίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία.

Στόχος είναι να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας χωρίς να ταλαιπωρούμε τις φωνητικές μας χορδές. Θα μάθουμε βασικούς κανόνες ορθοφωνίας (αναπνοή, τοποθέτηση φωνής, άρθρωση λόγου) που μπορούμε να εφαρμόσουμε άμεσα στην καθημερινότητά μας. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, δικηγόρους, δημοσιογράφους, ηθοποιούς και γενικά σε όσους χρησιμοποιούν τον προφορικό λόγο.

Το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 30 ευρώ. Το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου είναι 20 διδακτικές ώρες και η συνολική διάρκεια είναι 2 μήνες. 

Αναλυτικά οι ενότητες του εργαστηρίου είναι: 
-Αναπνοή
-Ασκήσεις αναπνοής (διαφραγματική)
-Εκφορά λόγου (άρθρωση λόγου)
-Τοποθέτηση φωνής
-Μέθοδος (Lax vox)
-Εκφορά φθόγγων - φωνητικά συνταιριάσματα
-Καθαρότητα φωνής (όγκος, ένταση, μέταλλο φωνής)

Σε αυτό τον κύκλο των σεμιναρίων θα μάθουμε να αντιμετωπίζουμε όλες αυτές τις αγωνίες με το να γνωρίσουμε καλύτερα τη φυσιολογία της αναπνοής και τη διαδικασία που φυσικά ακολουθεί το σώμα για την παραγωγή της φωνής. Σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί τις δικές σας φωνητικές δυνατότητες.

Αναγκαία τα άνετα ρούχα και φυσικά την καλή μας διάθεση.

Καθηγήτρια: Πρέκα Μαρία ( τραγουδίστρια όπερας, ηθοποιός, καθηγήτρια φωνητικής )
Ξεκίνησε την τραγουδιστική της πορεία 8 χρόνων ως βασική σολίστ στη χορωδία της Αγίας Τριάδος .
Το 2008 πήρε το δίπλωμα μονωδίας-μελοδραματικής από το Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, διπλωματούχος πιάνου και ανώτερων θεωρητικών .Ενεργή καθηγήτρια φωνητικής από το 2008 έως σήμερα σε χορωδίες, θεατρικά εργαστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα σε τραγουδιστές, ηθοποιούς, εκπαιδευτικούς. Έχει δώσει προσωπικά ρεσιτάλ στην  Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ώρες μαθημάτων:

1ο τμήμα ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00-19:00

2o τμήμα ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00-14.00

Διάρκεια: 2 μήνες, 20 διδακτικές ώρες

Κόστος: 60€

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-20:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-20:00)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής. Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.