ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Τα μαθήματα απευθύνονται σε σπουδαστές τραγουδιού ή μονωδίας και επαγγελματίες τραγουδιστές & ηθοποιούς , που επιθυμούν να βελτιώσουν την ερμηνεία τους, να την εξελίξουν ή στόχο τους έχουν τις εξετάσεις σε κάποια δραματική σχολή.

Πρόκειται για ένα ταχύρυθμο εργαστήρι φωνητικής τέσσαρων δίωρων μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν σε 2 εβδομάδες.

(Δύο φορές την εβδομάδα, από δύο ώρες το κάθε μάθημα. Σύνολο ωρών: 8)

• Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος. Τηρείται σειρά προτεραιότητας και αναμονής, σε περίπτωση που κάποιος ακυρώσει ή για κάποιο λόγο αναιρέσει την συμμετοχή του.

• Με κάθε δήλωση συμμετοχής, θα πρέπει να προσκομίσετε το έργο/τραγούδι που επιθυμείτε να δουλέψετε με την κ.Fiona, με παρτιτούρα αν πρόκειται για κλασικό, διαφορετικά έναν οδηγό του τραγουδιού αν πρόκειται για σύγχρονο από τον τόνο που έχετε επιλέξει.

Η τιμή για το εργαστήρι είναι 50 ευρώ.

Με την εγγραφή, καταβάλλεται ολόκληρο το ποσό.

Περισσότερες Πληροφορίες:

FindMyVoice Facebook: https://www.facebook.com/findmyvoice/

FIONA ‘s Facebook: https://www.facebook.com/fiona.singer.official/

Email: lambridi.fiona@gmail.com ~ findmyvoice.workshop@gmail.com

Βιογραφικό Fiona Lambridi:

Eίναι γερμανικής καταγωγής γεννημένη στην Ελλάδα. Διπλωματούχος δραματική σοπράνο – με μεγάλη εμπειρία διδασκαλική αλλά και σολιστική ως ερμηνεύτρια κλασσικού ρεπερτορίου, αλλά και ως ερμηνεύτρια της blues-pop-rock μουσικής.

Είναι επίσης συνθέτρια pop-rock-blues τραγουδιών και ασχολείται επαγγελματικά με την παραγωγή προσωπικών μουσικών projects και τη διδασκαλία.

Παράλληλα με την καλλιτεχνική της πορεία, από το 2004 παραδίδει μαθήματα και σεμινάρια φωνητικής σε Ωδεία, Μουσικές Σχολές και Θεατρικά Εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα. Το 2018 ιδρύει στη Θεσσαλονίκη το “FindMyVoice” εργαστήρι.

-Σπούδασε κλασικό τραγούδι με τον μπάσο Γιώργο Παππά.

-Πήρε δίπλωμα Μονωδίας με Άριστα Παμφηφεί και ‘Α βραβείο στο Κλασικό Ωδείο Χολαργού υπό την καθοδήγηση της μέτζο σοπράνο Rositsa Troeva

-Παρακολούθησε σεμινάρια με τους διεθνούς φήμης καλλιτέχνες Ghena Dimitrova και Rudolf Knoll

-Έχει διακριθεί σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς λυρικού τραγουδιού.

-Εξαετής παρακολούθηση βιωματικών-ψυχολογικών σεμιναρίων με θέμα την σωματική καταγραφή ψυχολογικών σοκ.

-Σεμινάριο Υποκριτικής στο θεατρικό εργαστήρι Acting How.

-To 2017 παρακολούθησε στο ΜΕΤ School του Λονδίνου κύκλο μαθημάτων με αντικείμενο το Screen Acting ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα υποκριτικής και performing με τον βραβευμένο σουηδό σκηνοθέτη Jonas Grimas. (BAFTA/BBC/TV4 etc.)

Διετέλεσε μέλος της κριτικής επιτροπής των Καλλιτεχνικών Μαθητικών Αγώνων Περιφέρειας Αιγαίου.

Συνεργάστηκε και τραγούδησε με την γερμανίδα σοπράνο Cristiana Jordan στην Γερμανική Σχολή Αθηνών, στην παράσταση «Δύο Γυναίκες, Δύο Ευρωπαίες, Μια Φωνή». Υπηρέτησε με αφοσίωση το λυρικό τραγούδι για αρκετά χρόνια, δίνοντας ατομικά ρεσιτάλ σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ρεπερτόριο της στην όπερα περιλάμβανε ρόλους όπως: 

Leonora (La Forza del Destino), Turandot, Aida, Santuzza (Cavalleria Rusticana) κ.α. Η κλασική παιδεία αποδείχθηκε ότι δεν την εμπόδισε να ακολουθήσει την αγάπη της για άλλα είδη μουσικής όπως blues, rock και soul. Ξεκίνησε να συνεργάζεται με blues rock σχήματα  ως lead singer με εμφανίσεις σε clubs της Αθήνας ,της περιφέρειας και στο εξωτερικό.

Υπήρξε lead singer στη Blues band «Tube a Bassa» όπου για τέσσερα χρόνια έδιναν συναυλίες και συμμετείχαν σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ:

Συμμετείχε σε δύο δίσκους world – fusion, κάνοντας τα φωνητικά. Το 2002 - «Visionary World» και το 2004 «Hyperfly» του Albert Παναγιωτόπουλου και από το 2010 ιδρυτικό μέλος των ALTRIBE ως lead singer και συνθέτρια τραγουδιών του σχήματος.

Με τους ALTRIBE έχει κυκλοφορήσει συνολικά τέσσερα ολοκληρωμένα album και δυο singles.

2011 «Το θαύμα» FM Records

2012 single «Φεύγω ολο πιο μακριά» Warner Music

2014 «Aphrodisiac» AAP

2016 «Spooky Train» Cultural Action/EMSE

2017 single «Too late to come back»

2018 «You heal my heart» Cultural Action/EMSE

Τον Μάιο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της ολοκληρωμένο solo album «You heal my heart» με τραγούδια που έχει συνθέσει η ίδια, αλλά και σε συνεργασία με τον Albert Παναγιωτόπουλο, σε παραγωγή και ενορχήστρωση του γνωστού drummer/συνθέτη/παραγωγού Νίκου Αντύπα γνωστού από τους Socrates και τις συνεργασίες του με την Χάρις Αλεξίου, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Sting κ.α.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.