ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το σεμινάριο Γαλλικής Λογοτεχνίας.
 
Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου θα είναι η Ιστορία της Γαλλικής Λογοτεχνίας, η εμφάνιση και η ανάπτυξη των λογοτεχνικών ρευμάτων μέχρι και τον 20ο αιώνα. 
Συγκεκριμένα, θα μελετηθούν τα βασικά χαρακτηριστικά γραφής κάθε περιόδου, οι κυριότεροι αντιπρόσωποι καθώς και η επιλεκτική μελέτη κάποιων αποσπασμάτων αντιπροσωπευτικών της κάθε εποχής. 
 
Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους όσους κατέχουν γνώση της γαλλικής γλώσσας επιπέδου Β1 και άνω. Το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 30 ευρώ. Το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου είναι 24 διδακτικές ώρες και η συνολική διάρκεια του είναι 4 μήνες.
 
Ώρες μαθημάτων:
ΣΑΒΒΑΤΟ 14:00-15:30
Διάρκεια: 4 μήνες, 24 ώρες
Κόστος:  60 €
Εισηγητής: Αρτέμης Δαλαμπίρας
Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.
 

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.