Σεμινάριο μινιατούρας-κοσμήματος στη Θεσσαλονίκη

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει την έναρξη σεμιναρίων δημιουργίας κοσμημάτων με μινιατούρες από πολυμερικό πηλό.

Εισαγωγή στον κόσμο των κοσμημάτων και της μικρογλυπτικής από πολυμερικό πηλό. Μαθαίνουμε τα βασικά βήματα δημιουργίας των δικών μας κοσμημάτων καθώς και τα μυστικά του πολυμερικού πηλού δημιουργώντας μινιατούρες με θέμα γλυκίσματα, φρουτάκια και άλλα λαχταριστά φαγητά και μετατρέποντάς τα σε ιδιαίτερα και μοναδικά κοσμήματα.

Το συνολικό κόστος του είναι 100 ευρώ. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 50 ευρώ.
Η διάρκεια είναι τρίμηνη. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά μήνα είναι 8 και το σύνολο των ωρών του τετράμηνου είναι 20 ώρες.

Το συνολικό κόστος υλικών ανά άτομο είναι 25 ευρώ.

Το τμήμα έχει ως εξής :

ΤΡΙΤΗ: 15:30 – 17:30

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (11:00-16:00)

Εmail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.