Σεμινάριο παραδοσιακών χορών στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν εγγραφές για σεμινάρια  παραδοσιακών χορών στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Μέσα από το σεμινάριο παραδοσιακών χορών θα γίνει προσπάθεια να γνωρίσουμε τους πιο αντιπροσωπευτικούς χορούς σχεδόν από όλη την Ελλάδα (Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρος, νησιά Αιγαίου και Ιονίου, Κρήτη, Κύπρος,Πόντο και Μικρά Ασία), αλλά και να έρθουμε σε επαφή με λαογραφικά στοιχεία της κάθε περιοχής. Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, αρχάριους και προχωρημένους, που αγαπούν την παράδοση.

Τα τμήματα έχουν ως εξής :

Σάββατο 19.00-20.30
Εισηγήτριες: Νίνα Δημητριάδου & Μαρία Κουσκούκη
Μηνιαία συνδρομή: 10€
Διάρκεια σεμιναρίου δυο μήνες
12 διδακτικές ώρες

Με την εγγραφή προπληρώνεται το συνολικό κόστος του σεμιναρίου (20 ευρώ).

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.