ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «Create your Myth-Εμείς κι ο Κόσμος»

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει το σεμινάριο σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης «Create your Myth-Εμείς κι ο Κόσμος» στη Θεσσαλονίκη.

Το σεμινάριο αποτελείται από 10 συναντήσεις με μία δίωρη συνάντηση κάθε εβδομάδα. Τα τμήματα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 110 ευρώ ή 100 ευρώ προπληρωμένο. Με την εγγραφή καταβάλλεται η 1η δόση των 55 ευρώ ή γίνεται προπληρωμή όλου του ποσού.

Ξέρεις ποιος είσαι; Πατάς στα πόδια σου με βεβαιότητα; Αντιμετωπίζεις τους γύρω σου με αυτοπεποίθηση; 

Στόχος είναι να δω καλύτερα εμένα για να πατήσω στα πόδια μου, να ξεθολώσω την οπτική μου για να δω τους άλλους πιο ρεαλιστικά και να αναπτύξω πιο λειτουργικές σχέσεις. 

Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που θα δουλέψουμε στις συναντήσεις μας. Θα ξεκινήσουμε με μια βουτιά στον εαυτό μας. Θα εξερευνήσουμε τις σκοτεινές και θολές γωνίες του χαρακτήρα μας, για να τον ανακαλύψουμε βαθύτερα. Αυτό σημαίνει ότι θα εξερευνήσουμε τα συναισθήματα μας- θα μάθουμε να τα αναγνωρίζουμε και να τα εκφράζουμε σωστά. Θα βάλουμε όρια, θα μάθουμε πώς να γίνουμε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί κι έτσι θα κλείσουμε το πρώτο μέρος. Στη συνέχεια θα περάσουμε στις σχέσεις μας με τους άλλους: σχέσεις, φιλίες, τα παιχνίδια που παίζουμε στις σχέσεις μας, αλλά και θα μάθουμε μερικά πιο συγκεκριμένα πραγματάκια για το φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις. Το πρώτο μέρος είναι μεγαλύτερο από το δεύτερο, γιατί το βασικότερο είναι ο εαυτό μας. Αν ξέρω ποιος είμαι και τι θέλω, τότε οι σχέσεις  με τους γύρω γίνονται πολύ πιο εύκολες.   Όλα αυτά με πολύ διάλογο, διάδραση, ακόμα και εργασίες για το σπίτι.

Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη, κοίταξε τις σχέσεις σου και φτιάξε τον δικό σου Μύθο. 

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως με δυνατότητα για δια ζώσης παρακολούθηση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. 

Ώρες συναντήσεων

ΠΕΜΠΤΗ 20:15-22:15

Διάρκεια: 10 συναντήσεις

Κόστος: 110€ (σε 2 δόσεις των 55€)

              100€ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ

Βεβαίωση παρακολούθησης: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο εισηγητής: Κλέαρχος Σταματουλάκης 

Ο Κλέαρχος Σταματουλάκης είναι ψυχολόγος & life coach και διατηρεί γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πιστεύει ότι ο κάθε άνθρωπος έχει να πει μια ιστορία μ’ ένα βαθύτερο νόημα, έναν Μύθο και όχι μια ιστοριούλα. Εξού και το Create your Myth. Στο γραφείο του ασχολείται κατά  βάση με θέματα άγχους, διαταραχές προσωπικότητας, συναισθήματος, αλλά και πιο πρακτικά ζητήματα όπως η οργάνωση και η στοχοθεσία. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές ομιλίες και workshops πάνω σε διάφορα ζητήματα ψυχολογίας, ενώ το πρώτο του βιβλίο «Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης» κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία εδώ και δύο χρόνια. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Κλέαρχο από τα social media

www.createyourmyth.gr

Instagram: @createyourmyth

Facebook: Create your myth- Κλέαρχος Σταματουλάκης

YouTube: Create Your Myth

Στο σεμινάριο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία για να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail: info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.