Σεμινάριο βασικών γνώσεων σκακιού

Ξεκίνησαν εγγραφές για τα σεμινάρια βασικών γνώσεων στο σκάκι στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία!

Ελάτε να γνωρίσουμε το σκάκι, το παιχνίδι των βασιλιάδων, με τα πολλαπλά οφέλη για τον εγκέφαλο και τις δεξιότητές μας! Ενδεικτικά, η ύλη του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει: τη σκακιέρα, τις κινήσεις και τις αξίες των κομματιών, βασική σκακιστική γραφή (ελληνική- αγγλική), προαγωγή πιονιού, σαχ(ρουά)-ματ, ροκέ, τυπικές εικόνες ματ, διπλό χτύπημα, κάρφωμα, πατ και άλλες ισοπαλίες, αλγόριθμοι ματ, κέντρο, χώρος, τέμπο, οποζισιόν, αποκάλυψη, διπλό σαχ, ανοικτές στήλες κ.α.

Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δίδεται και υλικό, έντυπο ή ηλεκτρονικό.

Τα τμήματα έχουν ως εξής:
1. Δευτέρα 20.15-22.30
2. Τετάρτη 15.30-17.45
Εισηγητής: Γιώργος Γαβριηλίδης, Fide instructor (ELO 2118)
Διάρκεια σεμιναρίου: 2 μήνες
20 διδακτικές ώρες
Μηνιαία συνδρομή: 20 ευρώ

Με την εγγραφή προπληρώνεται το συνολικό κόστος του σεμιναρίου (40 ευρώ) .

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.