ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για θερινά σεμινάρια ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ για αλλοδαπούς στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ (ΠΚΒ).
 
Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ (ΠΚΒ) ως ένας χώρος διαπολιτισμικής συνύπαρξης και διαλόγου ανακοινώνει την έναρξη θερινών σεμιναρίων Ελληνικής γλώσσας, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στη γενικότερη πολιτισμική δραστηριοποίηση και έρευνα καθώς και στη γνωριμία με τον ελληνικό πολιτισμό και την πολιτισμική επιμόρφωση. 
 
Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 1 μήνας. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά βδομάδα είναι 15  και το σύνολο των διδακτικών ωρών του σεμιναρίου είναι 60 ώρες. Τα μαθήματα θα γίνονται σε καθημερινή βάση (Δευτέρα-Παρασκευή) με συνολική διάρκεια τις 3 ώρες κάθε φορά,  προσφέροντας ένα πανόραμα της ελληνικής γλώσσας και  κουλτούρας ,ενώ  για τα Σαββατοκύριακα θα προσφέρονται τόσο ανοιχτές συζητήσεις αναφορικά με τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό όσο και η εναλλακτική των αποδράσεων στις κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής!
 
Τα μαθήματα θα διδάσκονται από επαγγελματίες, απόφοιτους Φιλολογικών Σχολών με εμπειρία στη διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας σε ξένους. Το μάθημα θα συνοδεύεται από διάφορες δραστηριότητες, προκειμένου οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με τους ντόπιους και να εξοικειωθούν με την πόλη και τους ανθρώπους της. 
Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και θα αφορούν τα επίπεδα A1,Α2, Β1,B2, Γ1. 
 
Τα θερινά τμήματα θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 01-31/07/2017.  Κατά την πρώτη ημέρα των συναντήσεων (01/07)  θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση των μαθητών (βάσει τεστ κατάταξης γλωσσομάθειας) καθώς και ο διαχωρισμός τους στα επιμέρους τμήματα. 
 
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 23/06/2017. 
 
Το συνολικό κόστος για κάθε επίπεδο ανέρχεται στα 300 ευρώ. Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται έξοδα διαμονής/διατροφής καθώς και οι κρατήσεις επί των τραπεζικών συναλλαγών. 
 
Σε όσους το επιθυμούν μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια για την εύρεση καταλύματος.
Επιπλέον, το Πολιτιστικό μας Κέντρο θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ειδικές προσφορές για την διαμονή των μαθητών.
 
Ώρες μαθημάτων : 
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.00-14.00
Διάρκεια: 1 μήνα, 60 διδακτικές ώρες
Κόστος: 300 €
 

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

 

Summer School for Greek Language and Culture in Thessaloniki

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.