ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ (SPEAKING) στη ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Το τμήμα σας προσφέρει την ευκαιρία να εξασκήσετε και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στον προφορικό λόγο, να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε στα Γαλλικά και να συμμετάσχετε σε δομημένους διαλόγους και συζητήσεις σε ένα αριθμό οικείων θεμάτων.

Με το σεμινάριο αυτό θα είστε σε θέση να εκφράσετε τη γνώμη σας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις συγκεκριμένων, αφηρημένων και εξειδικευμένων θεμάτων, καθώς και να προετοιμαστείτε στον προφορικό λόγο για εξετάσεις πιστοποίησης. 

Τα τμήματα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 40 ευρώ.  Το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου είναι 12 διδακτικές ώρες και η συνολική διάρκεια του είναι 2 μήνες.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται από φυσικό ομιλητή της γλώσσας.

Ώρες μαθημάτων :

1o τμήμα επιπέδου Α2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:50 – 19.00

2o τμήμα επιπέδου Β1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:05 – 20.15

Διάρκεια: 2 μήνες, 12 διδακτικές ώρες

Κόστος: 40 €

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.