ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει την έναρξη σεμιναρίων Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, οι ενότητες  είναι οι εξής:

-Τεχνική της Φωτογραφίας (ανάλυση του φωτός, μέρη φωτογραφικής μηχανής, φακοί, ευαισθησία, φιλμ, φωτογραφικά χαρτιά, ψηφιακά αρχεία, φωτομέτρηση, διάφραγμα, ταχύτητα, χρώμα, φλας, τεχνικές σκοτεινού θαλάμου α/μ φωτογραφίας, cross processing κ.λ.π.),
-Ιστορία φωτογραφίας, παρουσίαση και ανάλυση των σπουδαιότερων φωτογράφων από την αρχή της φωτογραφίας μέχρι σήμερα. Κινήματα στη φωτογραφία.
-Αισθητική της φωτογραφίας. Σύνθεση της εικόνας. Φόρμα και περιεχόμενο.
-Οπτική τεχνική και επικοινωνία.
-Ανάλυση και κριτική των φωτογραφιών των συμμετεχόντων.

-Επεξεργασία εικόνας (Photoshop)

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί ομαδική έκθεση των συμμετεχόντων.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να καλύψει σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο την τέχνη της φωτογραφίας, από τη λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών, τη φωτογραφική λήψη έως και την ψηφιακή επεξεργασία της φωτογραφίας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους όσους τους ελκύει η τέχνη της φωτογραφίας και επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να μπορούν να «αποθανατίζουν» και να επεξεργάζονται τις εικόνες. Τα σεμινάρια μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο αυτοί που ενδιαφέρονται για τη φωτογραφία ερασιτεχνικά, ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης, όσο και αυτοί που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη φωτογραφία είτε επαγγελματικά, είτε να τη χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο στο επάγγελμά τους.

Εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα, το σεμινάριο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή.

Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του
σεμιναρίου είναι 80 ευρώ.Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 40 ευρώ. Το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου είναι 30 διδακτικές ώρες και η συνολική διάρκεια είναι 3 μήνες. Οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν συμπεριλαμβάνονται εντός των ωρών αυτών.

Ώρες μαθημάτων :

1. 1ο τμήμα: Α1 ΔΕΥΤΕΡΑ 13:00-15:15

Διάρκεια: 3 μήνες, 30 διδακτικές ώρες

Κόστος: 80 €

Εισηγητής: Αποστόλης Κεσίδης

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.