ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΜΙΚ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σεμινάριο κόμικ στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Ελάτε να δημιουργήσουμε σχέδια επηρεασμένα από κάθε είδους σύγχρονα κόμικς και να φτιάξουμε την δική μας φανταστική ιστορία! Σε αυτό το δίμηνο σεμινάριο θα μάθουμε τα κατάλληλα πλάνα και τις τεχνικές, ξεκινώντας από τη δομή ενός χαρακτήρα ή ενός storyboard και καταλήγοντας σε ένα ολοκληρωμένο δισέλιδο comics ή comic strip, που θα είναι εμπνευσμένο από τις φρέσκιες ιδέες και τις εμπειρικές γνώσεις σας!


ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
ΤΡΙΤΗ 19.30-21.00
Διάρκεια: 2 μήνες
Κόστος: 60 ευρώ (σε δύο δόσεις των 30 ευρώ)

Εισηγητής: Ξανθούλης Βανιζέλος

Είναι απόφοιτος της σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. και ενεργός καλλιτέχνης, με ειδίκευση στη ζωγραφική και το σχέδιο. Ασχολείται, επίσης, με το ψηφιακό illustration, με τεχνικές κόμιξ, καθώς και με την επιμέλεια αυτοεκδόσεων. Έχει εμβαθύνει στην ιστορία της τέχνης και έχει μελετήσει το έργο διάφορων σπουδαίων καλλιτεχνών. Αγαπημένοι του τομείς στην ζωγραφική είναι η χρωματολογία και η γεωμμετρική ανάλυση της σύνθεσης. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ομαδικές και ατομικές εκθέσεις και αυτήν τη στιγμή διδάσκει ζωγραφική και σχέδιο σε παιδιά και ενήλικες.

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.