ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΗΛΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

" Ήρθε η ώρα να λερώσεις τα χέρια σου με πηλό και να απελευθερωθείς από σκέψεις, άγχη και στρες. Ανακάλυψε τη χαλαρωτική αίσθηση που δημιουργεί η επαφή με τον πηλό."

Ο Πολυχώρος Εκπαίδευσης Βαβυλωνία ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το νέο εργαστήριο καλλιτεχνικού πηλού για αρχαρίους. Το εργαστήριο είναι ανοιχτό για όλους και αφορά μία πρώτη επαφή και έναν πειραματισμό με το υλικό του πηλού. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται 12 συναντήσεις ενώ ενδέχεται να ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος για πιο εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές.

" Ήρθε η ώρα να λερώσεις τα χέρια σου με πηλό και να απελευθερωθείς από σκέψεις, άγχη και στρες. Ανακάλυψε τη χαλαρωτική αίσθηση που δημιουργεί η επαφή με τον πηλό.
Πλάσε, δημιούργησε, χαλάρωσε, σχεδίασε με ένα υλικό που σε επανασυνδέει με το χώμα, τη φύση, την έμπνευση. Η εκμάθηση βασίζεται στην έννοια του παιχνιδιού - αυθορμητισμού και στην επαφή του μαθητή με το υλικό χωρίς χρήση τροχού ή καλουπιών. Δημιουργούμε αποκλειστικά με τα χέρια μας, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο."

Υλικά:

1. Καλλιτεχνικός πηλός αυτοξηραινόμενος (λευκός ή φυσικό χρώμα)
2. Γλυφίδες πηλού
3. Κοπίδι
4. Μαχαίρι βουτύρου
5. Ένα μικρό πλάστη
6. Σακούλα τροφίμων (μεγάλη)
7. Μεμβράνη φαγητού
9. Μικρό μπολ 
8. Σετ ακρυλικών χρωμάτων και πινέλων

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα γίνει έκθεση των έργων των μαθητών.

Ώρες μαθημάτων:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00-20:00

Διάρκεια: 3 μήνες, 12 συναντήσεις 

Κόστος: 150 € (ΣΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 75€)

Εισηγήτρια: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΡΑΚΑ

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

"Αριστούχος απόφοιτη της σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. με κατεύθυνση ζωγραφική του 3ου εργαστηρίου με διδάσκοντες Γ. Τσακίρη και Β. Βασιλακάκη διδάχτηκα και μελέτησα την τέχνη της ζωγραφικής.

Προσπαθώ να αναπτύξω μια εικαστική γλώσσα κατανοητή για αρχάριους μαθητές και έναν τρόπο διδασκαλίας που επιχειρεί την καλλιτεχνική αγωγή παιδιών και ενηλίκων, καθώς και την πρόσβαση σε μια καλλιτεχνική κουλτούρα στο πλαίσιο της συνάντησης τους με έργα τέχνης."

 

 

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία για να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Αγγελάκη 33,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 12:30-18:30)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 12:30-18:30)

e-mail: info@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.