ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

Ο Πολυχώρος Εκπαίδευσης Βαβυλωνία ανακοινώνει ένα νέο σεμινάριο κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος για αρχαρίους και όχι μόνο. 

Σχήμα και Γεωμετρία – Μια εισαγωγή στην τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας

"Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το πρώτο σας κόσμημα! Πώς μπορούμε να μεταφέρουμε σχέδιο στο μέταλλο; Μπορούμε με απλά γεωμετρικά σχήματα να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό σκουλαρίκι;

« Σε αυτό το σεμινάριο, χρησιμοποιώντας τα βασικά εργαλεία της αργυροχρυσοχοΐας, θα μάθουμε να αποτυπώνουμε το σχέδιό μας στο μέταλλο, να το κόβουμε, να το επεξεργαζόμαστε και τελικά, θα κατασκευάσουμε τα πρώτα σας κοσμήματα!"»

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους και αποτελεί μία εισαγωγή στα πρώτα βασικά βήματα για την κατασκευή σύγχρονων χειροποίητων κοσμημάτων από μέταλλο με θέμα τα γεωμετρικά σχήματα.

Τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στο σεμινάριο παρέχονται από τον χώρο. Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται μόνο με την αγορά του μετάλλου (αλπακάς, μπρούτζος και χαλκός) που θέλουν να χρησιμοποιήσουν για να κατασκευάσουν τα προσωπικά τους κοσμήματα. 

Τις συναντήσεις καθοδηγεί η Βασιλική Σούντου. 

Ώρες μαθημάτων: 

1ο τμήμα ΤΡΙΤΗ 17:00-19:00 (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ)

Διάρκεια: 6 συναντήσεις 

Κόστος: 110 ευρώ 

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του σεμιναρίου

"Είμαι απόφοιτη αργυροχρυσοχοΐας και σχεδιασμού κοσμήματος της Ι.Ι.Ε.Κ. Mokume, και από το 2019 διατηρώ το στουντιο μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, σχεδιάζω και δημιουργώ χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι και χρυσό, συνδυάζοντάς τα με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες. Τη δουλειά μου χαρακτηρίζει η μεταμόρφωση του κλασικού σε σύγχρονο, το παιχνίδι με τις γεωμετρίες, τα μινιμαλ σχέδια με αυθεντικά ρομαντικές πινελιές.

Βρίσκω έμπνευση στην απλότητα, μια έννοια που αναζητώ συνεχώς στη δουλειά μου.

Λατρεύω την ιστορία και συχνά βασίζομαι στις κλασικές τεχνικές της αργυροχρυσοχοΐας, στις οποίες όμως βάζω τη δική μου νότα, κάνοντας κάθε κομμάτι σύγχρονο και μοναδικό."

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Αγγελάκη 33, Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 12:30-20:30)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 12:30-20:30)

e-mail info@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.babylon

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.