ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ-JEWELRY WORKSHOP

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει το νέο κύκλο εργαστηρίου κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος στη Θεσσαλονίκη.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 2 μήνες με μία δίωρη συνάντηση κάθε εβδομάδα. Τα τμήματα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 30 ευρώ

Θα ήθελες να βελτιώσεις την συγκέντρωσή σου; Να αποβάλλεις το στρες της καθημερινότητάς σου και να αξιοποιείς δημιουργικά το χρόνο σου; Σου αρέσει η κατασκευή κοσμημάτων και πάντα ονειρευόσουν να φοράς τα δικά σου χειροποίητα αξεσουάρ; Με το συγκεκριμένο τρίμηνο workshop θα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις τα παραπάνω. Η κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος, όπως και κάθε είδους κατασκευή, αποτελεί τη τέλεια διέξοδο από το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητας. Η δημιουργική αυτή απασχόληση βοηθάει στη χαλάρωση του μυαλού και την καλλιέργεια της αυτοσυγκέντρωσής μας.

Διδασκόμενη ύλη:

Γνωριμία και επαφή με τα βασικά εργαλεία και υλικά κατασκευής κοσμήματος.

Μαζί θα μάθουμε να φτιάχνουμε χειροποίητα κοσμήματα, σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ.

Θα μάθουμε διάφορες τεχνικές πάνω στη κατασκευή κοσμημάτων (με αλυσίδες, ημιπολύτιμους λίθους, πλέξη macrame κ.α.)

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον αυτοσχεδιασμό, ώστε ο/η εκπαιδευόμενος/η να πειραματιστεί σε σχέδια δικής του επιλογής και να αναπτύξει το δικό του ύφος.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως με δυνατότητα για δια ζώσης παρακαλούθηση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. 

Υλικά

Κατόπιν συνεννόησης με τους/τις εκπαιδευόμενους/νες ( Εργαλεία όπως πένσες, κόφτες, ψαλίδια κ.α. παρέχονται στο εργαστήριο).

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως με δυνατότητα για δια ζώσης παρακoλούθηση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. 

Ώρες σεμιναρίου

Παρασκευή 15:30- 17:45

Διάρκεια: 2 μήνες

Κόστος: 60€

Βεβαίωση παρακολούθησης: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου

Η Μαριάννα Νέτσικα, είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις κατασκευές, τις μεταποιήσεις και τη ζωγραφική αλλά αυτό που την κέρδισε ήταν το πλέξιμο και η κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων, τα οποία εξέλιξε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσω της δημιουργίας χειροποίητων πραγμάτων ανακάλυψε ένα όμορφο κομμάτι του χαρακτήρα της. Η κατασκευή λειτουργεί θεραπευτικά για τη ψυχή και χαλαρώνει απόλυτα το νου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία για να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.