ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ - Греческий для русскоговорящих

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας για ρωσόφωνους στον Πολυχώρο Εκπαίδευσης-ΚΞΓ Βαβυλωνία.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε διά ζώσης και εξ αποστάσεως τμήματα και έχουν διάρκεια τέσσερις μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται μία φορά την εβδομάδα για δύο ώρες. Μετά το τέλος του σεμιναρίου υπάρχει η δυνατότητα συνέχειας με νέο σεμινάριο προχωρημένου επιπέδου. Τα μαθήματα διεξάγονται με βάσει την ρωσική γλώσσα.

Культурно-языковой центр "Вавилония"проводит запись на курсы греческого языка для начинающих.Занятия ориентированы на русскоязычную аудиторию.

- возможность обучения в онлайн и оффлайн формате

- групповые и индивидуальные занятия

Расписание занятий:

Уровень А1 Вторник 19:30-21:45 или Пятница 12:00-14:15

Продолжительность курса: 4 месяца

Стоимость всего курса: 120 евро ( есть возможность оплаты двумя частями)

По окончании выдаётся сертификат

Дополнительная информация по телефону: 2316008305/6947238850 (понедельник-пятница 12.30-20.30)

Адрес: Ангелаки 33, Салоники

электронная почта: info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

 

Ώρες μαθημάτων:

1ο τμήμα Α1 ΤΡΙΤΗ 19:30-21:45 (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ)

2ο τμήμα Α1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12:00-14:15 (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ)

Διάρκεια: 4 μήνες

Κόστος: 120€ (ΣΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 60€)

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία για να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Αγγελάκη 33,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 12:30-20:30)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 12:30-20:30)

e-mail: info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

Τα ελληνικά είναι ένας ανεξάρτητος κλάδος της ινδοευρωπαϊκής οικογένειας γλωσσών, που προέρχεται κυρίως από την Ελλάδα και ορισμένα άλλα μέρη της Ανατολικής Μεσογείου. Κατά την αρχαιότητα, τα ελληνικά ήταν μια ευρέως ομιλούμενη γλώσσα στον μεσογειακό κόσμο και τελικά θα γινόταν η επίσημη γλώσσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και θα εξελισσόταν σε μεσαιωνικά ελληνικά. Στη σύγχρονη μορφή της, η ελληνική είναι η επίσημη γλώσσα σε δύο χώρες, την Ελλάδα και την Κύπρο και ομιλείται από τουλάχιστον 13,2 εκατομμύρια ανθρώπους σήμερα στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Αλβανία, την Τουρκία όπου υπάρχουν παραδοσιακοί ελληνόφωνοι οικισμοί και περιοχές.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά της, η φωνολογία, η μορφολογία, η σύνταξη και το λεξιλόγιο της γλώσσας παρουσιάζουν τόσο συντηρητικές όσο και καινοτόμες τάσεις. Οι ελληνικές λέξεις έχουν δανειστεί ευρέως σε άλλες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών: μαθηματικά, φυσική, αστρονομία, δημοκρατία, φιλοσοφία, θέατρο κ.λπ.

Τα ελληνικά είναι γραμμένα στο ελληνικό αλφάβητο από τον 9ο αιώνα π.Χ. περίπου. Δημιουργήθηκε με την τροποποίηση του φοινικικού αλφαβήτου, με την καινοτομία της υιοθέτησης ορισμένων γραμμάτων για την αναπαράσταση των φωνηέντων. Το ελληνικό αλφάβητο αποτελείται από 24 γράμματα, το καθένα με κεφαλαία και πεζά.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.