Σεμινάριο Ζωγραφικής στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το  σεμινάριο Ζωγραφικής στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Ήθελες πάντα να πειραματιστείς με την δημιουργική και καλλιτεχνική πλευρά σου αλλά δεν το πήρες ποτέ απόφαση; Λαχταρούσες ίσως να έρθεις σε επαφή με τα χρώματα και τα πινέλα;

Όταν μιλάμε για ζωγραφική μιλάμε για χρώμα, αναλογίες, όμορφες συνθέσεις και ευφάνταστες ιδέες! Σε αυτό το δίμηνο σεμινάριο θα δούμε τις βασικές αρχές της ζωγραφικής ,όπως μέτρημα, προσωπογραφία και τοπίο, αλλά επίσης θα κάνουμε ένα ταξίδι σε τέσσερα κινήματα της ζωγραφικής, τα οποία άλλαξαν την κατεύθυνση της τέχνης τον εικοστό αιώνα. Φέρτε την προθυμία σας και τις ποδιές σας και μαζί θα γίνουμε δημιουργικοί και παραγωγικοί ,κάνοντας υπέροχα ζωγραφικά έργα και μαθαίνοντας υλικά και πλούσιες τεχνικές.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την χρήση ακρυλικών χρωμάτων, τα οποία θα ενημερωθείτε από τον καθηγητή από που να τα προμηθευτείτε πάντα σε χαμηλό κόστος.

ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
ΤΡΙΤΗ 17.00-19.00
Διάρκεια: 2 μήνες
Κόστος: 60 ευρώ (σε δύο δόσεις των 30 ευρώ)

Εισηγητής: Ξανθούλης Βανιζέλος

Είναι απόφοιτος της σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. και ενεργός καλλιτέχνης, με ειδίκευση στη ζωγραφική και το σχέδιο. Ασχολείται, επίσης, με το ψηφιακό illustration, με τεχνικές κόμιξ, καθώς και με την επιμέλεια αυτοεκδόσεων. Έχει εμβαθύνει στην ιστορία της τέχνης και έχει μελετήσει το έργο διάφορων σπουδαίων καλλιτεχνών. Αγαπημένοι του τομείς στην ζωγραφική είναι η χρωματολογία και η γεωμμετρική ανάλυση της σύνθεσης. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ομαδικές και ατομικές εκθέσεις και αυτήν τη στιγμή διδάσκει ζωγραφική και σχέδιο σε παιδιά και ενήλικες.

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.