Εκδηλώσεις

Social Media Inner Light Embodiment Erasmus+ youth Exchange

Erasmus+ Youth Exchange project mobility has realized inIstanbul between 24 September – 4 October 2021 in Istanbul,Turkey. The project hosted by Youth Eurasia with thepartnership of 6 partner organizations from Romania, France,Austria, Spain, Greece and Lithuania. The project aim isdeveloping the skills, knowledge and competences of youngpeople to analyze objectively their own internet usage practicesand their critical thinking on social media by using non-formallearning methods.

Welcome party & Info day στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία!

Image: 

Το πολιτιστικό μας κέντρο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών 2018, γιορτάζει και σε καλεί στο πάρτυ υποδοχής των μελών, σπουδαστών και εθελοντών μας για την έναρξη της περιόδου 2018/2019! Το πάρτυ θα ακολουθήσει μετά από παρουσίαση των Σεμιναρίων, μαθημάτων, εθελοντικών ευκαιριών σε Ελλάδα και εξωτερικό, δράσεων και εκδηλώσεων στο πολιτιστικό μας κέντρο, που μπορείς ΕΣΥ να συμμετάσχεις και να γεμίσεις με παραγωγικό τρόπο την Χρονιά σου!

Έκθεση ζωγραφικής: «Tο ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ και το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ με Πινέλα και Χρώματα»

Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία θα φιλοξενήσει την έκθεση Κούρδων προσφύγων ζωγράφων από την Συρία με θέμα «το Προσφυγικό και το Μεταναστευτικό με Πινέλα και Χρώματα».

Eκδήλωση :Το διαδίκτυο σήμερα- Πλοηγηθείτε με ασφάλεια

Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία (ΠΚΒ) σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα "Το διαδίκτυο σήμερα- Πλοηγηθείτε με ασφάλεια", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τριτη 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.00 μ.μ. στο χώρο του ΠΚΒ.

Live DJ SET: Οι ήχοι της Πόλης

Live DJ SET
Ένα μουσικό πανηγύρι με μουσικούς ήχους (παραδοσιακούς και μοντέρνους) της Πόλης!

Πότε:Τετάρτη,11/11 στις, 21:30

Πού:BABYLON cafe bar
Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)
Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)
e-mail : info@babilonia.gr
Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)
Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)
e-mail : info@babilonia.gr
Facebook:https://facebook.com/babylon.bar.cafe/

Διασπορές: Ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα με θέμα την τέχνη στην μεταναστευτική και διασπορική Θεσσαλονίκη

Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία ,στο πλαίσιο του 50ου Φεστιβάλ Δημητρίων θα φιλοξενήσει στο διάστημα 11-18 Οκτωβρίου 2015 τις εκδηλώσεις με θέμα "Διασπορές: Ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα με θέμα την τέχνη στην μεταναστευτική και διασπορική Θεσσαλονίκη".

Παράσταση: ΜΑΥΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ “40 χρόνια αποτυχίες”

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 
Γ€ΜΙΣΤΕΡΑ
8 μήνες, 15 μέρες & 21 ώρες μετά την τελευταία εμφάνιση, η Καφέ Κιθάρα, ο Μαύρος Σκύλος & το Ασημί CD-player επιστρέφουν σε μια ακόμα Sit-Down Tragedy νυχτιά, σ’ ένα πρόωρο καλλιτεχνικό ανεμογκάστρι που θα μπορούσε να προκαλέσει εντάσεις, γέλια & κλάματα αν δεν ήταν, ειλικρινά, αδιάφορο.