Έκθεση ζωγραφικής: «Tο ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ και το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ με Πινέλα και Χρώματα»

Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία θα φιλοξενήσει την έκθεση Κούρδων προσφύγων ζωγράφων από την Συρία με θέμα «το Προσφυγικό και το Μεταναστευτικό με Πινέλα και Χρώματα».

Η έκθεση θα εγκαινιασθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 6μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2018.

Η έκθεση, περιλαμβάνει επιλεγμένα πρωτότυπα έργα της Zozan Hamo, του Kawa Haji Majid και του Merwan Ahme μικρών και μεσαίων διαστάσεων.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από τις 13:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 15:00 έως τις 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

«Οι Κούρδοι, οι Παλαιστίνιοι, όπως και πολλοί άλλοι λαοί στην πολύπαθη μέση Ανατολή είναι οι άνθρωποι του κόσμου που υφίστανται μεγάλη αδικία .

Είμαστε εδώ η Zozan, ο Kawa και ο Merwan προσφυγές από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλοντας να δείξουμε στον κόσμο ένα μέρος της επίπονης πραγματικότητας μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής, είμαστε εδώ οπλισμένοι με πινέλα και χρώματα γεμάτοι.

Αυτή τη μέρα θα μιλήσουμε μέσα από τη τέχνη.

Μετά τιμής οι τρεις Κούρδοι ζωγράφοι!»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ζωγράφους είναι διαθέσιμες στους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.asklepeion.gr/roomofarts/zozan.php
http://www.asklepeion.gr/roomofarts/merwan.php
http://www.asklepeion.gr/roomofarts/kawa.php

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.