ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει το δωρεάν εργαστήριο θεάτρου στη Θεσσαλονίκη.

Ελάτε να εξερευνήσουμε παρέα τον μαγικό κόσμο του θεάτρου. Πάθος, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμός, έκπληξη, θάρρος είναι μερικά από τα συναισθήματα που θα εξερευνήσουμε μαζί σε αυτό το εργαστήριο.

Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι τα αγγλικά και οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως με δυνατότητα για δια ζώσης παρακαλούθηση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. 

Το σεμινάριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ και είναι ανοιχτό για όλους.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται από εθελοντές στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος εθελοντισμού "European Solidarity Corps (Ευρωπαϊκο Σώμα Αλληλεγγύης)"

Ώρες:

Παραρκευή 16:30 - 18:00

Διάρκεια: 3 μήνες, 12 συναντήσεις 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία για να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail: info@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.