ΙΤΑΛΙΚΑ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα σεμινάρια Ιταλικών.

Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 80 ευρώ. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 40 ευρώ. Το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου είναι 40 διδακτικές ώρες και η συνολική διάρκεια είναι 4 μήνες. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου διοργανώνονται, ως αναπόσπαστο κομμάτι της εκμάθησης της γλώσσας, παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις γύρω από τον πολιτισμό της χώρας.

Η Ιταλική γλώσσα, η γλώσσα της τέχνης και του πολιτισμού, ανήκει στην ομάδα των ρομανικών γλωσσών.

Είναι λατινογενής γλώσσα διάδοχος της διαλέκτου της Φλωρεντίας και ομιλείται από περίπου 70.000.000 ανθρώπους παγκοσμίως. Στην Ιταλία αν και επίσημη γλώσσα θεωρείται η Ιταλική ομιλούνται πάνω από 33 διάλεκτοι.

Αποτελεί τη βασική γλώσσα της Ιταλίας και επίσης ομιλείται στην περιοχή Κάντον Τιτσίνο της Ελβετίας, στην Κροατία καθώς επίσης και από ένα μεγάλο αριθμό μεταναστών σε όλο τον κόσμο.

Η Ιταλία είναι μια πανέμορφη χώρα γεμάτη μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφθεί. Η Ιταλία είναι γνωστή για την τέχνη, τον πολιτισμό της, τα μνημεία της, την κουζίνα της, την μόδα ,τον τρόπο ζωής της, τη λογοτεχνία το θέατρο και τη μουσική της ( κυρίως όπερα ).

Η Ιταλική γλώσσα θεωρείται μια από τις πιο εύηχες και ευχάριστες γλώσσες του κόσμου.

Η συνεχής αλληλεπίδραση μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας συντελεί στην επιλογή της εκμάθησης της από τους Έλληνες.

Από την ιταλική κουζίνα μέχρι την όπερα, μία μικρή γνώση ιταλικών μπορεί να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε καλύτερα την ιταλική συνεισφορά στην παγκόσμια κουλτούρα.

Ώρες μαθημάτων :

1ο τμήμα: Α1 ΤΡΙΤΗ 15:30-17:45

Διάρκεια: 4 μήνες, 40 διδακτικές ώρες

Κόστος: 80 €

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.