Μαθήματα Αυτοάμυνας στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν εγγραφές για το σεμινάριο αυτοάμυνας στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία.Το σεμινάριο αυτοάμυνας έχει σκοπό να βοηθήσει στην αντιμετώπιση επιθέσεων με μόνο μέσο τα χέρια και τα πόδια σας.
Από τον εισηγητή του σεμιναρίου επιλέχτηκε μια σειρά τεχνικών από τις αποτελεσματικότερες πολεμικές τέχνες (χάπκιντο, ζίου-ζίτσου, ταϋλανδέζικη πυγμαχία, κλπ) με σκοπό να δοθούν μερικές αποτελεσματικές τεχνικές, κατανοητές στον καθένα.

Εισηγητής σεμιναρίου: ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
-ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜUAY THAI (ταϋλανδέζικη πυγμαχία)
-ΔΑΣΚΑΛΟΣ HAPKIDO (Black belt-3o DAN)
-TAEKWONDO WTF (Black belt-5o DAN)
-TAEKWONDO ITF (Black belt-3o DAN)
-ΔΙΠΛΩΜΑ  ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ (First Star-BODYGUARD ACADEMY)
-ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΣΤΟ KICK-THAI BOXING, MMA, GRAPPLING, POINT FIGHTING, LIGHT CONTACT (E.O.M.A.)
-ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΣΤΟ TKD ITF ( Γ.Γ.Α.)
Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι δίμηνη και το συνολικό κόστος  του σεμιναρίου ανέρχεται στα 60 ευρώ.Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 30 ευρώ.
Τα τμήματα έχουν ως εξής :
1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.00-15.15

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)
Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)
e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.