ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ FACE PAINTING στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι εγγραφές για τα μαθήματα Face painting στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙA ξεκίνησαν.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με το μακιγιάζ στο τομέα του face painting. Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για επαγγελματίες μακιγιερ, ανιματερ, κλόουν, ηθοποιούς και όσους θέλουν να ασχοληθούν με το αντικείμενο είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά.

Τι είναι το facepainting;

Το face painting είναι η τέχνη της ζωγραφικής με καμβά το πρόσωπο μας. Χρησιμοποιείται σε παιδιά και ενήλικες για πάρτι, εκδηλώσεις, στο Θέατρο κ.ά. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική άσκηση, στα οποία θα διδαχτείτε τη τεχνική της μερικής ή ολοκληρωμένης μεταμόρφωσης ενός προσώπου. Θα διδαχτείτε πως να χρησιμοποιείτε υδατοχρώμματα, σκιές και  glitter ώστε να δώσετε ζωή σε ότι παραμυθένιο ή αλλόκοτο μπορείτε να φανταστείτε.

Εισηγήτρια η Γρηγοριάδου Δήμητρα

Η Δήμητρα είναι επαγγελματίας make up artist. Η κατάρτιση της πραγματοποιήθηκε στο ΔΙΕΚ Ευόσμου ενώ επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια καταξιωμένων make up artists όπως ο Γιώργος Κεραμίδας, η Σούζι Στεφανίδη, η Ιωάννα Μητακίδου κ.α. Έχει αναλάβει μακιγιάζ σε δύο fashion show "The old cinema" & "Multicultural" και τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως freelancer makeup artist σε bridal, beauty και face painting μακιγιάζ. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο

Ώρες μαθημάτων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 13:00-15:15

Διάρκεια: 2 μήνες, 8 συναντήσεις 

Κόστος: 40 ευρώ

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-20:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-20:00)

e-mail: info@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της συνδρομής. Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.