ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ (ΣΥΝΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ) TRANSACTIONAL ANALYSIS

Το Πολιτιστικό Κέντρο ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ θα φιλοξενήσει το σεμινάριο (Συνδιαλεκτικής Ανάλυσης) Transactional Analysis στο διάστημα 28 & 29 Μαρτίου.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
•    Σάββατο 28 Μαρτίου10.00πμ-18.00μμ
•    Κυριακή 29 Μαρτίου 10.00πμ-13.00 μμ


H (Συνδιαλεκτική Ανάλυση) Transactional Analysis είναι μία ψυχολογική ιδέα που υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι είναι κοινωνικά πλάσματα και ότι ένα άτομο είναι ένα πολυπρόσωπο ον που αλλάζει όταν έρχεται σε επαφή με ένα άλλο πρόσωπο στον κόσμο.
Η (Συνδιαλεκτική Ανάλυση) Transactional Analysis είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες της σύγχρονης ψυχολογίας. Ιδρύθηκε από τον Eric Berne,  και στηρίζεται στην δημοφιλή θεωρία «γονέας ενήλικας παιδί» που εξελίσσεται ακόμα, σήμερα. Η (Συνδιαλεκτική Ανάλυση) Transactional Analysis έχει ευρεία εφαρμογή στην κλινική, θεραπευτική, οργανωτική και προσωπική ανάπτυξη σε αρμονία με την επικοινωνία, την διοίκηση, την προσωπικότητα τις σχέσεις και την συμπεριφορά. Εάν είστε εργαζόμενος, γονέας, κοινωνικός λειτουργός ή εάν ενδιαφέρεστε για προσωπική ανάπτυξη, η θεωρία της (Συνδιαλεκτικής Ανάλυσης) Transactional Analysis του Eric Berne και των ακολουθών του, θα σας διευκολύνουν στις σχέσεις σας με τους άλλους και στην κατανόηση του εαυτού σας. 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σε : pikarpe@yahoo.com & 6947296882.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.