ΔΩΡΕΑΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει δωρεάν εργαστήριο προφορικού λόγου Αγγλικής γλώσσας στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό το μάθημα θα είναι ανοιχτό για όλους, από αρχάριους ως προχωρημένους που θέλουν να βελτιώσουν τις προφορικές τους δεξιότητές στα αγγλικά μέσω δραστηριοτήτων και συζητήσεων πάνω σε θεματα της καθημερινότητας, σε ταξίδια αλλά και σε πιο απαιτητικό και δύσκολο περιβάλλον. Σε ένα διαπολιτισμικό πλαίσιο, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να "σπάσουν τον πάγο" και να εκφραστούν μέσω μη τυπικών δραστηριοτήτων. Δεν μπορείτε να τελειοποιήσετε την προφορά μιας γλώσσας αν δεν την μιλάτε. Για αυτό λοιπόν ας ξεκινήσουμε!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Α1.

Το σεμινάριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη και τους φίλους της Βαβυλωνίας, τους ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και τους πρόσφυγες. Για όλα τα μη μέλη της Βαβυλωνίας το κόστος εγγραφής είναι 25€.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Ώρες:

ΠΕΜΠΤΗ 17:30-19:00

Διάρκεια: 10 συναντήσεις 

Ο εισηγητής: Saša Mamula

Ο Saša Mamula τελείωσε παιδαγωγικό. Είναι ένας εκπαιδευτικός με πάθος που τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται με τις δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης. Σε αυτό το τμήμα θέλει να διδάξει μέσω μη τυπικής μάθησης (που θα είναι προσαρμοσμένη για νέους και ενήλικες) γνώσεις για να φρεσκάρετε τα Αγγλικά σας. 

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.