Μαθήματα Barre à Terre στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν εγγραφές για σεμινάρια Barre á terre στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.Barre à terre λέγονται οι ασκήσεις εδάφους που στα μαθήματα κλασικού χορού εκτελούνται στην μπάρα.«Ξεκλειδώνει» τις αρθρώσεις, βελτιώνει τη στάση του σώματος, αλλά και το συντονισμό του γενικά, από την κορυφή ως τα νύχια...

Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 80 ευρω.Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 40 ευρώ.
Η διάρκεια θα είναι τετράμηνη. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά μήνα είναι 10 διδακτικές ώρες και το σύνολο των ωρών του τετράμηνου είναι 40 ώρες.

Επιθυμητό είναι να έχουν οι συμμετέχοντες ατομικό στρωματάκι γυμναστικής, εφόσον θεωρούν ότι δεν μπορούν να ασκηθούν σε άμεση επαφή με το πάτωμα.

Τα τμήματα έχουν ως εξής :

ΤΕΤΑΡΤΗ  18.00-20.15

Βarre á terre (μπάρα στο πάτωμα), είναι ένα σύστημα άσκησης του σώματος που επινοήθηκε από τον Ρώσο χορευτή, γαλλικής καταγωγής, Boris Kniaseff, στην διάρκεια της δεκαετίας του 50 , και συνδυάζει στοιχεία από την τεχνική στο πάτωμα της Martha Graham, του Josef Pilates και φυσικά από το κλασικό μπαλέτο.
Είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύει στη σταθεροποίηση και τη σωστή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης , τη σωστή αναπνοή καθώς και στην αύξηση του εύρους των κινήσεων, βελτιώνοντας την υγεία και τη συνολική εμφάνιση του σώματος. Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες μέσα από μια σειρά εύκολων και μεθοδικών  ασκήσεων να γυμνάσουν και να ενδυναμώσουν σωστά το σώμα τους, να αποκτήσουν γράμμωση, να μάθουν να το ελέγχουν και να αναπνέουν σωστά. Χρησιμοποιούμε την κίνηση και το σωστό τρόπο  αναπνοής για να επιδράσουμε και στις υπόλοιπες λειτουργίες του οργανισμού επιτυγχάνοντας την ευεξία.( Συνειδητοποίηση  δια μέσου της κίνησης). Το μάθημα ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες  ανεξάρτητα αν κάποιος έχει γυμναστεί ή όχι στο παρελθόν. Το επίπεδο δυσκολίας μεταβάλλεται και εξαρτάται ανάλογα με την ανταπόκριση των συμμετεχόντων. 
Διδάσκονται επίσης  χορός, κινησιολογία και χορογραφία.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.