Μαθήματα Tribal Fusion Belly Dance στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν εγγραφές για μαθήματα Tribal Fusion Belly Dance στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Το Tribal Fusion Belly Dance είναι μια σύγχρονη μορφή του χορού της κοιλιάς το οποίο έχει εξελιχθεί από τον American Tribal Style Belly Dancing συνδυάζοντας πολλά στυλ του χορού. Ενσωματώνει συχνά στοιχεία από Popping, Hip Hop, Breakdance,"egyptian" or "cambaret" bellydance, καθώς και από τις παραδοσιακές μορφές, όπως Flamenco, Kathak, το Balinese, και άλλα λαογραφικά στυλ χορού. Το Tribal Fusion Belly Dance εξελιχθηκε επισης μεσα απο συγχρονα ηδη μουσικης (ηλεκτρονικη,world)... ειναι επομενως ενα ειδος χορου εντελως ανοιχτο σε ο,τι αφορα την επιλογη των κινησεων η της μουσικης η της ενδυμασιας.

Τα τμήματα έχουν ως εξής :

Πέμπτη 16.00 - 18.00

Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 80 ευρω.Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 40 ευρώ.
Η διάρκεια θα είναι τετράμηνη. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά μήνα είναι 8 ώρες και το σύνολο των ωρών του τετράμηνου είναι 32 ώρες.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (11:00-16:00)

Εmail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.