ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Ξεκίνησαν εγγραφές για σεμινάρια ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ.

Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 100 ευρώ. Με την εγγραφή προπληρώνεται η 1η δόση των 50 ευρώ.
Η διάρκεια θα είναι τετράμηνη. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά μήνα είναι 10 διδακτικές ώρες και το σύνολο των ωρών του τετράμηνου είναι 40 ώρες.
Τα τμήματα έχουν ως εξής :
1ο τμήμα : TΕΤΑΡΤΗ 10.30 -12:45
Εισαγωγή στον κόσμο του πηλού
Θα μοιραστούμε την εμπειρία κατασκευής χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων με πηλό.
Αφήνοντας τη φαντασία μας ελεύθερη θα δώσουμε μορφή στη λάσπη.
Θα χρησιμοποιήσουμε κόκκινο πηλό μέσης θερμοκρασίας και θα μάθουμε πηλοπλαστική και τις τεχνικές του μακαρονιού και του φύλλου. Στο θεωρητικό κομμάτι θα δούμε τις βασικές αρχές και ιδιότητες του πηλού.
Το κόστος υλικών ανά άτομο θα είναι περίπου 10 ευρώ. (Εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων).

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ. 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.babylon

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.