ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της τέχνης του μακιγιάζ μέσα από το σεμινάριο Επαγγελματικού Μακιγιάζ στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία. 

Μάθετε όλα τα μυστικά των κορυφαίων makeup artists, tips και τεχνικές που αναδεικνύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και εξαλείφουν κάθε ατέλεια.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που θα αποκομίσουν σε ατομικό επίπεδο.

Η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει: χρωματολογία, διαφορετικά στυλ μακιγιάζ (πρωινό, βραδινό, εορταστικό), τοποθετηση βλεφαρίδων.

Το κάθε άτομο θα πρέπει να έχει μαζί του τα προσωπικά του πινέλα και σφουγγαράκια, όπως και μία πετσέτα και αντισηπτικό διάλυμμα. 

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας κατά του COVID-19 και τα τμήματα είναι κλειστά με μέγιστο αριθμό μαθητών τα 10 άτομα. 

Ώρες μαθημάτων:

1ο τμήμα ΔΕΥΤΕΡΑ 15:00-17:00 (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ)

Διάρκεια: 3 μήνες, 12 συναντήσεις 

Κόστος: 100€ (σε δύο δόσεις των 50€)

Βεβαίωση Συμμετοχής: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία για να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:30-18:30)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:30-18:30)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.