ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει δωρεάν εργαστήριο για τα ανθρώπινα διακιώματα στη Θεσσαλονίκη.

Ένα διαδραστικό σεμινάριο για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν βασικές γνώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και να αντιμετωπίσουν τις διακρίσεις. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους εκπαιδευτικούς και τους νέους εργαζομένους να αποκτήσουν εμπειρία σε μεθόδους μη τυπικής εκπαίδευσης, να ανταλλάξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, να προωθήσουν τις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις μελλοντικές τους τάξεις και τις δραστηριότητες των νέων. Μέσω αυτού του εργαστηρίου, θα συνειδητοποιήσετε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ευθυνες τους, που σχετιζονται με την τοπικη κοινότητα. Θα μπορείτε να διακρίνετε τις πράξεις βίας και τα αίτια τους αλλά και να βρείτε τρόπους αντιμετώπισης. Μέχρι το τέλος του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα σχεδιάσουν, θα κινηματογραφήσουν και θα επεξεργαστούν τα βίντεό για τα ανθρώπινα δικαιώματα και που θα μπορέσουμε να προλάβουμε και να αντιδράσουμε κατά των διακρίσεων.

Η γλώσσα του εργαστηρίου θα είναι τα αγγλικά. 

Το σεμινάριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη και τους φίλους της Βαβυλωνίας, τους ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και τους πρόσφυγες. Για όλα τα μη μέλη της Βαβυλωνίας το κόστος εγγραφής είναι 25€.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Ώρες:

ΤΕΤΑΡΤΗ 20:30-21:30

Διάρκεια: 10 συναντήσεις 

Η εισηγήτρια: Felicia Pontello

Η Felicia σπούδασε διεθνή συνεργασία για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διαπολιτισμική κληρονομιά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, ταξίδεψε στο Μπαγκλαντές και την Ακτή του Ελεφαντοστού για να αποκτήσει πρακτική εμπειρία στον τομέα της εργασίας με μειονεκτούντα παιδιά και νέους. Παρακολούθησε το πρόγραμμα Erasmus plus σχετικά με τις μεθόδους μη τυπικής εκπαίδευσης και την ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων. Μετά από μια υπηρεσία  EVS στο Γκαζιαντέπ (Τουρκία) όπου ασχολήθηκε με πρόσφυγες της Συρίας και του Αφγανιστάν στα σύνορα με τη Συρία, είναι τώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα European Solidarity Corp United Catalyst - να είναι μέντορας για νέους πρόσφυγες και μετανάστες.

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mail : info@babilonia.gr

Facebook: www.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.