ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ & ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ανακοινώνει το δωρεάν εργαστήριο για την Ουκρανική γλώσσα και τον πολιτισμό στη Θεσσαλονίκη.

Γνωρίστε την Ουκρανία ενώ είστε στην Ελλάδα!

Κάθε πολιτισμός είναι μοναδικός. Πολλά ενδιαφέροντα, σημαντικά και εντυπωσιακά πράγματα κρύβονται πίσω από πολλά στερεότυπα. Το ίδιο ισχύει και για την Ουκρανία! Μία χώρα γεμάτη από απροσδόκητες εκπλήξεις μέσα στην πολιτιστική της κληρονομιά αλλά και την σύγχρονη πλευρά της. 

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους και έχει σαν στόχο να παρουσιάσει τον πολιτισμό της Ουκρανίας καθώς και να προσφέρει βασικές γνώσεις ουκρανικών. 

Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι τα αγγλικά και τα ουκρανικά.

Το σεμινάριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη και τους φίλους της Βαβυλωνίας, τους ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και τους πρόσφυγες. Για όλα τα μη μέλη της Βαβυλωνίας το κόστος εγγραφής είναι 25€.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο.

Ώρες:

Τρίτη 17:00-18:00

Διάρκεια: 4 μήνες, 16 συναντήσεις 

Εισηγητής: Artem Shelkov

Περισσότερες Πληροφορίες :

Δ/νση: Βύρωνος 3,Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Τηλ: 2316 00 8305 (καθημερινά 11:00-21:00)

Κινητό: 694 723 8850 (καθημερινά 11:00-21:00)

e-mailinfo@babilonia.gr

Facebookwww.facebook.com/babylonia.cultural.center

Για την ηλεκτρονική προεγγραφή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ-ONLINE SUBSCRIPTION

(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Για τις γλώσσες σημειώστε την ΓΛΩΣΣΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σας ενδιαφέρει ( πχ. Α1- ΑΓΓΛΙΚΑ ,B2-TOYRKIKA) (For greek language choose your level etc. Greek LEVEL A1, Greek LEVEL A2...)
Τα τμήματα είναι γραμμένα στην σχετική ανακοίνωση.(Πχ. Δευτέρα 19:30-21:45 )- the hours of courses (etc. Monday 19.30-21-45)
Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί με την καταβολή της 1ης συνδρομής.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάσει την ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης, καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο Παρακαλώ περάστε από την γραμματεία του Κέντρου μας για την τακτοποίησή της πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Your registration will be valid only by deposing the half tuition fee. Please pass by our place to complete your registration prior the beginning of the courses.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.